Το BMW Group Hellas κύριος χορηγός του 4ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρ'ιζει με στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών

Το BMW Group Hellas κύριος χορηγός του 4ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας
Το BMW Group Hellas συνεχίζει να στηρίζει ενεργά το αξιόλογο έργο του ΣΕΓΑΣ στον Κλασικό Αθλητισμό. Μετά την επίσημη χορηγία του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας τον περασμένο Νοέμβριο, το BMW Group Hellas θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο επίσημος χορηγός του 4ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.

Προάγοντας το αθλητικό πνεύμα, την ομαδικότητα, την προσπάθεια και τη συνεχή βελτίωση, που είναι οι βασικές αξίες του Κλασικού Αθλητισμού, το BMW Group Hellas θα παραχωρήσει στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών BMW καλύπτοντας τις ανάγκες μετακίνησης των διοργανωτών.

Το πρωτοποριακό BMW i3 που είναι το πρώτο premium ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μηδενικούς ρύπους, θα συνοδεύει για ακόμα μια φορά τους πρώτους δρομείς ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η νέα BMW Σειρά 1 που πρόσφατα παρουσιάστηκε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Με παγκόσμιες πωλήσεις που φτάνουν τα 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα μέχρι σήμερα, η νέα BMW Σειρά 1 γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή, σπορτίφ και αποδοτική έχοντας τον καλύτερο συνδυασμό επιδόσεων και κατανάλωσης στην κατηγορία της.

Tο στόλο θα πλαισιώνουν και άλλα σημαντικά μοντέλα BMW. Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της πόλης την περίοδο της άνοιξης στο οποία συμμετέχουν χιλιάδες δρομείς της Ελλάδας και του εξωτερικού, πολίτες και παιδιά όλων των ηλικιών.

Στη συνέντευξη τύπου του 4ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας που διεξήχθη στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας ��τις 12 Μαρτίου παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ, κ. Κώστα Παναγόπουλου και άλλων σημαντικών εκπροσώπων, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, κ. Σπύρος Φίλιππας δήλωσε ότι ο Ημιμαραθώνιος είναι μια μεγάλη αθλητική γιορτή για την πόλη με τεράστια συμμετοχή. Επισήμανε την ανάγκη για βιώσιμη μετακίνηση η οποία βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής στις μεγάλες πόλεις.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top