Η SEAT αποκαλύπτει στη Γενεύη το πρωτότυπο 20V20

Με το βλέμμα στο μέλλον

Η SEAT αποκαλύπτει στη Γενεύη το πρωτότυπο 20V20
Ο Πρόεδρος της SEAT Jürgen Stackmann, παρουσίασε στα πλαίσια του Volkswagen Group Μedia Event που πραγματοποιήθηκε πριν από την επίσημη έναρξη του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης, το νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο της SEAT 20V20.

Τo SEAT 20V20 (Vision 20V20), παρουσιάζει το σαφές όραμα για το μέλλον της μάρκας, με τη μορφή ενός νέου ισχυρού και εξαιρετικά δυναμικού compact SUV. Αποκαλύπτει την συστηματική εξέλιξη της σχεδιαστικής γραμμής της Ισπανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και τη μελλοντική τάση επάνω στην οποία θα βασιστούν τα μελλοντικά μοντέλα της SEAT.

To 20V20, ορίζει εκ νέου τη σχεδιαστική άποψη ενός SUV μοντέλου, επανατοποθετεί την αισθητική και την οδηγική απόλαυση στο υψηλότερο επίπεδο και επαναπροσδιορίζει το σπορ χαρακτήρα. Το πρωτότυπο SEAT συνδυάζει το δυναμικό στυλ ενός σπορ 5θυρου coupé με την κομψότητα ενός SUV και την ευελιξία ενός compact αυτοκινήτου.

Με τροχούς 20 ιντσών και προβολείς full LED, αυτό το SUV έχει αδιαμφισβήτητα έντονα εκφραστική παρουσία ενώ το ευρύχωρο και υψηλής ποιότητας εσωτερικό μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι πέντε άτομα. Επιπλέον ένα ολοκληρωμένο πακέτο συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού ενισχύει περαιτέρω τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και στο γεγονός ότι το SEAT 20V20 προσφέρει την κατάλληλη πλατφόρμα για όλους τους τύπους κινητήρων, που κυμαίνονται από τους υψηλής απόδοσης TSI και TDI κινητήρες μέχρι τους plug-in υβριδικούς. Την ίδια στιγμή, ένα κιβώτιο ταχυτήτων DSG μεταφέρει την ισχύ του κινητήρα στους τροχούς και μία ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση είναι διαθέσιμη.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top