Ποιος παρέλαβε το AUTOBEST 2015 για το νέο Corsa

Ποιους αντιπάλους νίκησε

Μια βραδιά ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη στο νέο Opel Corsa. Ο CEO του Opel Group Dr. Karl-Thomas Neumann παρέλαβε την περίοπτη διάκριση AUTOBEST 2015 από τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής Dan Vardie στην πρωτεύουσα της Κροατίας.

Το νέο μικρό αυτοκίνητο της Opel επικράτησε του ανταγωνισμού των Hyundai i20, Skoda Fabia και Citroën C4 Cactus κυρίως λόγω της εξαιρετικής σχέσης τιμής/επιδόσεων και κατέκτησε τον τίτλο “Best Buy Car of Europe for 2015”.Το βραβείο AUTOBEST είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και χαίρει υψηλής εκτίμησης σε μία αγορά που απαριθμεί περίπου 300 εκατομμύρια κατοίκους.

Το Corsa είναι από τα σημαντικότερα μοντέλα της Opel με αναλογία ενός τετάρτου επί των συνολικών πωλήσεων της μάρκας. Η τέταρτη γενιά του Corsa D, που επίσης τιμήθηκε με το AUTOBEST, κατέγραψε πωλήσεις που έφτασαν τα τρία εκατομμύρια σχεδόν μεταξύ 2006 και 2014.

Το νέο Corsa είναι ακρογωνιαίος λίθος στην τρέχουσα προϊοντική επέλαση της Opel. Η Opel θα φέρει 27 νέα αυτοκίνητα και 17 νέους κινητήρες στην αγορά μέχρι το 2018.

Βαγγέλης ΓκούμαςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top