ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγήσαμε στην Αιδηψό το νέο VW Passat

Διαθέτει υψηλή τεχνολογία

ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγήσαμε στην Αιδηψό το νέο VW Passat

Στις λίγες ώρες που είχαμε στα χέρια μας το νέο Passat συνειδητοποιήσαμε τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν στην ανάπτυξη τεχνολογίας με όφελος στην ασφάλεια και στην άνεση του οδηγού.

Το νέο οικογενειακό αυτοκίνητο της VW που έχουν επιλέξει μέχρι σήμερα σχεδόν 22.000.000 οδηγοί μας εντυπωσίασε τόσο στην οδήγηση όσο και με τα εξελιγμένα συστήματα που διαθέτει, μεταξύ αυτών και το εξαιρετικό κατά την άποψη μας Emergency Assist που σε σώζει όταν σε πάρει ο ύπνος στο τιμόνι.

Οι βενζινοκινητήρες ξεκινούν από τα 1.4 λίτρα με τους 125 ίππους, ενώ ο 1,4 με τους 150 ίππους (που οδηγήσαμε)μοιάζει να ταιριάζει γάντι με τα Ελληνικά δεδομένα. Ακολουθούν ο 2.0 λίτρων με 220 και 280 ίππους Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων υπάρχουν εκδόσεις 1.6 λίτρων με 120 ίππους και 2.0 λίτρων με 150 και 240 ίππους .Στα κιβώτια ταχυτήτων διατίθεντα�� ανάλογα με την έκδοση μηχανικά 6 σχέσεων ή αυτόματου τύπου DSG (διπλού συμπλέκτη).

Το νέο Passat διατίθεται σε Variant γνωστή και σε τετρακίνητες εκδόσεις. Το νέο Passat διατίθεται σε τρεις εκδόσεις (Trendline, Comfortline, Highline) με τις τιμές να ξεκινούν από τα 20.440 ευρώ με το όφελος απόσυρσης, με τον 1.400ρη TSI κινητήρα με τα 125 άλογα, ενώ η έκδοση που οδηγήσαμε με τους 150 ίππους και το σύστημα με τους 2 κυλίνδρους που λειτουργεί στις χαμηλές στροφές για εξοικονόμηση καυσίμου ξεκινά από τις 23.940 ευρώ με το όφελος απόσυρσης.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top