VIDEO :To Fiat 500X και ο …μάγος Dynamo

Οι σταρ της ευρωπαϊκής εκστρατείας "The Power of X”

VIDEO :To Fiat 500X  και ο …μάγος Dynamo

Η Fiat ξεκίνησε μία συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης «μάγο» Dynamo, που θα είναι ο πρωταγωνιστής στις εκδηλώσεις που θα γίνουν για το 500Χ στη φάση πριν το λανσάρισμά του. Τις τηλεοπτικές εκπομπές του Dynamo έχουν παρακολουθήσει πάνω από 250 εκατομμύρια τηλεθεατές σε 180 χώρες και τα απίστευτα κατορθώματά του συμπεριλαμβάνουν το περπάτημα πάνω στον ποταμό Τάμεση, την πρόβλεψη του αποτελέσματος του παγκοσμίου κυπέλλου και την ισορροπία πάνω από το ψηλότερο κτίριο της Ευρώπης.

Είναι ο δημοφιλέστερος μάγος του κόσμου στα κοινωνικά δίκτυα και τον ακολουθούν περισσότεροι από 4,9 εκατομμύρια φίλοι στο Facebook και 2,3 εκατομμύρια στο Twitter.Ο καλλιτέχνης και το νέο crossover θα συμμετάσχουν σε μία εντυπωσιακή εκστρατεία, που θα είναι προσβάσιμη μέσα από ειδικά συστήματα εικονικής πραγματικότητας στους προσκεκλημένους 676 ευρωπαϊκών εκδηλώσεων.

Αυτές θα πραγματοποιηθούν πριν από το εμπορικό λανσάρισμα του 500Χ, προγραμματισμένο για τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Το σχετικό video των 120" δημιουργήθηκε από την Framestore, ένα στούντιο που εξειδικεύεται στα ειδικά εφέ και έχει τιμηθεί με δύο Όσκαρ. Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία "The Power of X" είναι διαθέσιμες στο ειδικό site 500x.fiat500.com.

Βαγγέλης Γκούμας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top