Τα Ford Fiesta Red Edition & Black Edition μοντέλα σε επίδειξη μόδας

Με ζωηρό και εκφραστικό στυλ

Τα  Ford Fiesta Red Edition & Black Edition μοντέλα σε επίδειξη μόδας
Τα νέα Fiesta Red Edition και Fiesta Black Edition πρωταγωνίστησαν σε επίδειξη μόδας γνωστών οίκων που διοργανώθηκε από το περιοδικό InStyle με την ευκαιρία των πρώτων του γενεθλίων.

Τράβηξαν τα βλέμματα των καλεσμένων και έκλεψαν τις καρδιές όσων παρακολούθησαν αυτή την εντυπωσιακή επίδειξη μόδας στο κέντρο της πόλης, στη Στοά Σπύρου Μήλιου στο City Link.

Τα Fiesta Red & Black Edition υιοθετούν μία εντυπωσιακή διχρωμία σε κόκκινο και μαύρο που αντανακλά τη σχεδιαστική τάση ‘colour popping’ – δηλαδή ανάδειξη μιας λεπτομέρειας με ζωηρό χρώμα – και είναι επηρεασμένη από τη φιλοσοφία χρωματικών αντιθέσεων από το χώρο της μόδας και των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

Επηρεασμένη από την αυξανόμενη ζήτηση για κομψά σχέδια με ισχυρή απήχηση, η ομάδα της Ford δημιούργησε ένα εντυπωσιακό εφέ στο εξωτερικό και το εσωτερικό του Fiesta με χρωματικές αντιθέσεις, προσφέροντας δύο στιλάτα αυτοκίνητα με εμφανώς διαφορετικούς χαρακτήρες.

Η διχρωμία είναι μόδα, είναι μία ευρύτερη τάση και κουλτούρα που φαίνεται παντού, από τα καλύμματα των smartphones μέχρι τα αντρικά παπούτσια, τα οποία όλο και περισσότερο προσφέρονται στο παραδοσιακό μαύρο χρώμα αλλά με έντονες αντιθέσεις σε επενδύσεις είτε στις ραφές.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top