Ποιοι είναι οι 4.000.000 φίλοι της Suzuki

Πόσοι από αυτούς βρίσκονται στην Ελλάδα

Τέσσερα εκατομμύρια φίλους, απέκτησε η Suzuki όσα και τα Swift που διατέθηκαν σε όλο τον κόσμο, μέσα σε λιγότερα από δέκα χρόνια από την παρουσίαση του πρώτου παγκόσμιου αυτοκινήτου της Suzuki.

Το Swift, που παρουσιάστηκε το 2004 και αποτέλεσε βασικό κομμάτι της παγκόσμιας στρατηγικής της Suzuki, κατάφερε μέσα σε εννέα χρόνια και εννέα μήνες, να φτάσει τον συνολικό αριθμό πωλήσεων των 4.000.000 μονάδων.

Στη χώρα μας, αυτά τα στοιχεία επιβραβεύτηκαν με περισσότερες από 29500 πωλήσεις Swift. Ενώ, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, το Swift βρίσκεται παραδοσιακά μέσα στις πέντε πρώτες επιλογές του ελληνικού αγοραστικού κοινού.

Ο επιτυχημένος και διαχρονικός σχεδιασμός του Swift, βρίσκει μεγάλη απήχηση σε μεγάλο εύρος αγοραστικού κοινού, ενώ όλοι «παρασύρονται» από την ασφαλή μα ταυτόχρονα διασκεδαστική οδηγική συμπεριφορά τού. Βασικός πυλώνας της επιτυχίας του Swift και στη χώρα μας αποτέλεσε η παροιμιώδης αξιοπιστία του μοντέλου.

Το Swift, σε αυτή τη μορφή του, κατασκευάστηκε το Νοέμβριο του 2004 στην Ιαπωνία, υπήρξε όμως εξαρχής μέρος της παγκόσμιας στρατηγικής της Suzuki. Από το επόμενο κιόλας έτος, ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ουγγαρία, την Ινδία και την Κίνα.

Το Suzuki Swift στην σχεδόν δεκαετή σταδιοδρομία του, κατάφερε να αποσπάσει πολλές διακρίσεις στην Ιαπωνία, αλλά και σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, παράγεται σε οκτώ διαφορετικές χώρες, και έχει ξεχωρίσει με τις διακρίσεις του σε περισσότερες από 140 χώρες παγκοσμίως.

Βαγγέλης Γκούμας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top