Τι κάνει η Kia για τις ομάδες και τους επίσημους του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Διαθέτει 410 οχήματα για την μεταφορά τους

Τι κάνει  η Kia για τις ομάδες και τους επίσημους του  Παγκοσμίου Κυπέλλου
Η Kia Motors πραγματοποίησε στο «Arena de Sao Paulo» στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, την τελετή παράδοσης ενός στόλου υπηρεσιακών οχημάτων με τα οποία θα εξασφαλιστεί η ομαλή και αποτελεσματική μεταφορά των ομάδων, των υπαλλήλων, των εκπροσώπων καθώς και των επισήμων επισκεπτών VIP από όλο τον κόσμο κατά την διάρκεια του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 της FIFAστη Βραζιλία.

Ο στόλος των 410 οχημάτων που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων περιλαμβάνει το «Sportage» (κατηγορίαCUV) καθώς και το ευρύχωρο «Carnival» (κατηγορία MPV) γνωστό και ως «Sedona» σε κάποιες χώρες. Εν τω μεταξύ, στην πορεία προς την φετινή διοργάνωση, η Kia έχει ήδη διαθέσει 93 οχήματα για την προετοιμασία των προκαταρκτικών εκδηλώσεων όπως την επίσημη κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 της FIFA.

Εκτός από τα υπηρεσιακά οχήματα, μια «ομάδα οδικής βοήθειας Kia» θα είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Η ομάδα θα παρέχει διάφορες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να εξασφαλίσει την άνεση και την ασφάλεια των οδηγών και των επιβατών των υπηρεσιακών οχημάτων. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι οδηγοί έχουν εντολή να καλούν έναν αριθμό τηλεφώνου που υπάρχει τοποθετημένος σε αυτοκόλλητο σε κάθε υπηρεσιακό αυτοκίνητο για επείγουσα και άμεση βοήθεια.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top