Το «Ζευγάρι με το Ζόρι» φέρνει το καλοκαίρι στους κινηματογράφους

Ετοιμαστείτε για μια ερωτική τρικυμία που θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας!

Τριάντα χρόνια μετά την αξέχαστη αισθηματική κωμωδία του Γκάρι Μάρσαλ «Γυναίκα στη Θάλασσα», έρχεται ένα απίθανο ριμέικ που βάζει πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι! Στο «Ζευγάρι με το Ζόρι», ο Εουχένιο Ντερμπέζ είναι ένας πάμπλουτος και αλαζόνας πλεϊμπόι και η Άννα Φάρις, μια σκληρά εργαζόμενη μητέρα που μεγαλώνει μόνη τα τρία παιδιά της και ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις για να γίνει νοσοκόμα. Οι ζωές τους θα διασταυρωθούν όταν εκείνος θα πάθει αμνησία και εκείνη, που του τα ‘χει μαζεμένα, θα ακολουθήσει τη συμβουλή της κολλητής της (Εύα Λονγκόρια) να τον περιμαζέψει και να τον πείσει ότι είναι σύζυγος και πατέρας των παιδιών της! Σύντομα, ο μέχρι πρότινος κακομαθημένος γόης θα μάθει τη ζωή απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη…

Το «Ζευγάρι με το Ζόρι» είναι η απόλυτη πρόταση για καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές με καλή παρέα και αλατισμένα ποπ-κορν. Γραμμένο από τους μετρ της κωμωδίας Ρομπ Γκρίνμπεργκ (How I Met Your Mother) και Μπομπ Φίσερ (Γαμο-Μπελάδες), η ταινία διαθέτει όλα εκείνα τα συστατικά που συνθέτουν την συνταγή της επιτυχίας: κάτι από κλασικές και αγαπημένες κωμωδίες όπως τα «Τούτσι» (1982) και «Η Μέρα της Μαρμότας» (1993), γέλιο, ανατροπές και άφθονο συναίσθημα!

Στην ταινία πρωταγωνιστούν δύο αστέρια της σύγχρονης κωμωδίας: το τρομερό παιδί του μεξικανικού κινηματογράφου Εουχένιο Ντερμπέζ, ο οποίος έγινε πασίγνωστος το 2012 μέσα από την σαρωτική επιτυχία του «Πουθενά Χωρίς την Κόρη μου» (το οποίο υπέγραφε και σκηνοθετούσε) και η μοναδική Άννα Φάρις, για την οποία οι συστάσεις περιττεύουν, καθώς πρόκειται για μία από τις πιο αξιαγάπητες και χαρισματικές κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς μας (Scary Movie, 22 Jump Street). Η συνάντηση των δύο στη μεγάλη οθόνη μαρτυρά τη χημεία τους κι εκτός πλατό, ενώ η παρουσία της juicy θεάς Εύα Λονγκόρια απογειώνει το αποτέλεσμα!

3 Μαΐου στους κινηματογράφους από την ODEON.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top