«Πνεύμονες»: Μια παράσταση για την «γενιά της αβεβαιότητας»

Ανεβαίνει στις 3 Φεβρουαρίου

«Πνεύμονες»: Μια παράσταση για την «γενιά της αβεβαιότητας»

Αφού έκανε τον γύρο του κόσμου εντυπωσιάζοντας κοινό και κριτικούς, οι «Πνεύμονες» («Lungs», 2011), το έργο του βραβευμένου 'Αγγλου συγγραφέα Ντάνκαν Μακ Μίλαν, ανεβαίνει από τις 3 Φεβρουαρίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο θέατρο Tempus Verum Εν Αθήναις, τη νέα θεατρική στέγη του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λάλου.

Πρόκειται για μια αστεία και σύγχρονη ιστορία αγάπης που δίνει φωνή στη «γενιά της αβεβαιότητας», η οποία μέσα από τις καταιγιστικές αλλαγές και τις συναισθηματικές μεταπτώσεις της βρίσκει τρόπο να χαράξει τη δική της πορεία ζωής.

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Βάσω Καβαλιεράτου κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, και υποδύονται ένα ζευγάρι, γύρω στα τριάντα, το οποίο προσπαθεί να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του. Ο χρόνος, όμως, είναι εναντίον. Απ' τη μια η επιθυμία για ένα παιδί και απ' την άλλη η αγωνία για το περιβάλλον, τον υπερπληθυσμό, την παγκόσμια κρίση και την πολιτική αστάθεια. Αν περιμένουν τις κατάλληλες συνθήκες δε θα το κάνουν ποτέ.

Την μετάφραση επιμελείται η Κρίστελ Καπερώνη, τα σκηνικά και τα κοστούμια ο Μιχάλης Σαπλαούρας και τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλης.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top