Νέα ομολογία για μέτρα! Μαντάς: Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν θα επιβαρυνθούν κάποιοι άνθρωποι

Επιδιώκουμε βέβαια να υπερασπίσουμε τα πιο φτωχά στρώματα, υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«To κρίσιμο θέμα είναι ότι στο Eurogroup, το προηγούμενο, υπήρξε μια προσέγγιση, η οποία νομίζω ότι ήτανε, σημαντικό βήμα πολύ κρίσιμο όμως βήμα, στο να ξεκλειδώσει η αξιολόγηση, που ήτανε ότι όλο το μίγμα πολιτικής και τα περιοριστικά και επεκτατικά μέτρα, θα έχουνε μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι «Αυτό δεν σημαίνει, σε καμία περίπτωση, ότι μπορούμε με απόλυτο τρόπο να πούμε ότι, δεν θα επιβαρυνθούν κάποιοι άνθρωποι ή δεν θα ωφεληθούν, κάποιοι άλλοι, όμως θέλουμε κι επιδιώκουμε κι αυτή είναι  κι η δική μας δουλειά, είναι και δουλειά σε ουσιαστικό και τεχνικό επίπεδο, και σε επίπεδο ουσίας με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό να μπορέσουμε να υπερασπίσουμε τα ποιο φτωχά στρώματα τους ποιο αδύνατους, την συντριπτική αυτή πλειοψηφία μέσα από το μίγμα της κοινωνικής πολιτικής»

Μάλιστα, ο βουλευτής επεσήμανε «να μην βιαζόμαστε, διότι ξέρουμε τα θέματα, τα μέτρα ακριβώς δεν τα ξέρουμε αυτή τη στιγμή».

Tέλος, τόνισε: «Η χώρα βρίσκεται σε μια κρίσιμη διαπραγμάτευση. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτή την προσπάθεια έτσι ώστε να φέρουμε, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top