Survivor: Συγκίνησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος - Η εξομολόγηση και η δημόσια συγγνώμη στον πατέρα του

"Δεν μιλούσαμε για δύο χρόνια"

Οι Διάσημοι ήταν οι παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας στο Survivor και να διαβάσουν μηνύματα από την οικογένειά τους.

Με αφορμή αυτό το έπαθλο, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, βρήκε την ευκαιρία να αποκαταστήσει τις σχέσεις που έχει με τον πατέρα του.

Αφού διάβασε το μήνυμά του έκανε μια δημόσια εξομολόγηση που συγκίνησε τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τους τηλεθεατές.

«Θέλω να σου πω πατέρα ότι έχουμε έρθει πολλές φορές σε ρήξη και κάποιες φορές δεν μιλούσαμε για πολύ καιρό, δεν μιλούσαμε για δύο χρόνια επειδή ήρθαμε σε επαγγελματική και προσωπική ρήξη. Το σκέφτηκα, είδα τα λάθη μου! Δεν φταις εσύ, φταίω εγώ! Θα με συγχωρέσεις, το ξέρω. Το Survivor με έκανε να σκεφτώ τη σχέση μας πολύ καλυτέρα και κάθε λεπτό, κάθε στιγμή, να την υπολογίζω και να μην αφήνω βλακείες να μας χωρίζουνε», είπε ο παίκτης των Διάσημων και κατέληξε: «επειδή πάντα μιλάγαμε σαν άνδρες και φοβόμασταν να τα πούμε, θέλω να σου πω ότι σ’ αγαπάω! Θέλω να το πω ενώπιον όλου του κόσμου ότι σ’ αγαπάω, γιατί δεν στο ‘χω πει! Θέλει θάρρος και τόλμη να το πεις…».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top