14χρονη αυτοκτόνησε μετά από ανελέτητο bullying στο διαδίκτυο – Ο πατέρας της κάλεσε τα trolls στην κηδεία της

«Ελάτε να δείτε το κακό που προξενήσατε»

Διαστάσεις μάστιγας αποκτά ο διαδικτυακός εκφοβισμός. 'Ένα μοντέλο μόλις 14 ετών από την Αυστραλία  έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από επίμονο bullying που δεχόταν online τα τελευταία χρόνια.

«Η "Dolly" είναι όμορφη, έξυπνη, δυνατή. Μόλις 14 ετών ... Μιλήστε , αντισταθείτε. Σταματήστε το bullying τώρα».

Aυτό είναι το μήνυμα της εκστρατείας ευαισθητοποίησης των γονιών της προκειμένου να μην βρουν καμία άλλη μάνα και πατέρας το παιδί τους νεκρό από διαδικτυακό εκφοβισμό.

Καταβεβλημένος ο πατέρας έγραψε στο facebook και τους διαδικτυακούς της «βασανιστές» να πάνε στην κηδεία της για να «δουν με τα μάτια τους το κακό που προξένησαν»

Η Amy Everett από την πόλη Κάθριν έγινε γνωστή στην Αυστραλία ως  «Dolly». Ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε διαφημιστική καμπάνια της εμβληματικής εταιρείας καπέλων Akubra. Καθημερινά οι διαδικτυακοί τραμπούκοι της έστελναν ισοπεδωτικά μηνύματα. Το 14χρονο κορίτσι ζούσε μια κόλαση.

Ο πατέρας της υποσχέθηκε πώς ο θάνατός της δεν θα είναι μάταιος , γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook:

«Ας σταματήσουμε το bullying όπου κι αν συμβαίνει, πρωτίστως στην οικογένειά μας αλλά και αλλού. Οποιοσδήποτε βιώνει αυτήν την κρίση πρέπει να ξέρει ότι δεν είναι μόνος του και ότι έχει κάποιον να μιλήσει».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του 7news, 3000 άνθρωποι το χρόνο στην Αυστραλία δίνουν τέλος στη ζωή τους μετά από cyber bullying.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top