Κατάφερε να δραπετεύσει από τους τζιχαντιστές και περιγράφει την ΚΟΛΑΣΗ που έζησε στα χέρια τους

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Πριν τρία χρόνια η 20 ετών τότε Ισλάμ Mιτάτ ονειρευόταν πως θα φύγει από το χωριό της στο Μαρόκο. Πίστεψε ότι το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα όταν γνώρισε τον Άχμεντ Χαλίλ από την Καμπούλ του Αφγανιστάν μέσω διαδικτυακού τόπου γνωριμιών για μουσουλμάνους.

Πήγε και την ζήτησε από τους δικούς της στο Μαρόκο. Μάλιστα τους έδειξε και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς για να δείξει πόσο φερέγγυος είναι. Οι γονείς έδωσαν την έγκριση και οι δυο νέοι παντρευτήκαν. Λίγες μέρες μετά ο Αχμεντ πήγε στο Ντουμπάι και από εκεί της τηλεφώνησε.

«Μου είπε ότι είχε δουλειά στην Τουρκία, λοιπόν με ρώτησε αν θα πήγαινα μαζί του, να κάνει τη δουλειά του κι εγώ διακοπές», σημείωσε η Ισλάμ Μιτάτ.

Μάλιστα της είπε ότι της φύλαγε μια έκπληξη. Μόνο που η έκπληξη ήταν να πάνε στη Συρία για να πολεμήσει εκείνος στο πλευρό των τζιχαντιστών.

«Όταν τον ρώτησα γιατί δεν με ρώτησε, γιατί δεν ζήτησε τη γνώμη μου μου είπε ότι ήμουν η γυναίκα του και πρέπει να υπακούω», είπε στη συνέχεια.

Ο άντρας της σκοτώθηκε στη μάχη του Κομπάνι και ο Γολγοθάς της κοπέλας συνεχίστηκε. Οι τζιχαντιστές την εξανάγκασαν να παντρευτεί πάλι, έναν Γερμανό πολίτη αυτήν τη φορά. Χώρισε δυο μήνες αργότερα γιατί δεν άντεξε να μην την αφήνει να βγαίνει από το σπίτι. Τότε παντρεύτηκε για τρίτη φορά έναν Αυστραλό. Εκείνος την πήγε στη Ράκκα της Συρίας. Η ζωή της έγινε κόλαση.

«Είναι τόσο άσχημα εκεί. Βόμβες από τον συνασπισμό πέφτουν εκεί, μερικές φορές δεν υπάρχει ηλεκτρικό και νερό, δεν υπάρχει πολύ φαγητό», συμπληρώνει η ίδια.

Το μόνο που σκεφτόταν ήταν πως θα δραπέτευε.  Όταν και ο τρίτος άντρας της σκοτώθηκε  η νεαρή χήρα κράτησε τον θάνατο του μυστικό από τους γείτονες πούλησε όλα της τα υπάρχοντα και χρησιμοποίησε τα χρήματα για να πληρώσει λαθρέμπορους να την μεταφέρουν με ασφάλεια, μαζί με τα δυο της παιδιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top