Προφυλακίστηκε ο Αφγανός που κακοποίησε σεξουαλικά το 11 μηνών βρέφος του

Ο 35χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα

Προφυλακιστέος ο 35χρονος Αφγανός

Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας κρίθηκε ο 35χρονος Αφγανός ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το 11 μηνών βρέφος του.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα αυτές της κατάχρησης σε ασέλγεια, αιμομιξίας και αποπλάνησης σε βάρος ανηλίκου.

Επίσης, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και κατά της μητέρας, η οποία κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Όπως προέκυψε από τη δικογραφία, η γυναίκα φέρεται να είχε λάβει γνώση για την ενδεχόμενη κακοποίηση του παιδιού της από τον σύζυγό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στη Χίο - Επιβεβαιώνεται ότι 35χρονος κακοποίησε σεξουαλικά το 11 μηνών βρέφος του

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

 

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία της Αφγανής μητέρας του παιδιού. Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι είχε προβλήματα στη σχέση του και είχε απασχολήσει την αστυνομία.

Το τελευταίο διάστημα, κάτω από τις πιέσεις του συζύγου, η μητέρα είχε δεχτεί να μένει μαζί του. Μια μέρα όμως που επέστρεψε στο δωμάτιο βρήκε το μωρό να κλαίει και να έχει κακοποιηθεί, οπότε και το μετέφερε στο νοσοκομείο Χίου, όπου ο προσωπικό κατέγραψε την καταγγελία της μητέρας.

Στη συνέχεια, και ενώ το βρέφος νοσηλευόταν, εκείνη το κατήγγειλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου..

Άμεσα έγινε η σύλληψη του συζύγου, ενώ πραγματοποιήθηκε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε τη σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top