Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ραπάρει με «χέλια» σε ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ και τα σπάει!

Τραγουδάει "σε λέω", διαφημίζει την Θεσσαλονίκη και φανερώνει νέα ταλέντα του

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο νομάρχης της καρδιάς μας, δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει! Ο γνωστός πολιτικός και επιχειρηματίας, ο οποίος στο παρελθόν έχει μεταμφιεστεί από... αστροναύτης μέχρι ζορό, έχει κάνει τηλεμάρκετινγκ και έχει τραγουδήσει πολλάκις ποντιακά τραγούδια, κάνει ένα… βήμα ακόμη στην καριέρα του, πρωταγωνιστώντας σε video clip, με άκρως θεσσαλονικιώτικο περιεχόμενο! 

Τίτλος τραγουδιού:  ΣΕ ΛΕΩ (από το τοπικό ιδίωμα της Βόρειας Ελλάδας  βλέπε σε λέω, με λες). Τραγουδιστής: Γιάννης Ρέλλης. Σενάριο: Μοναδικό: Μια σέξι κοπέλα όλο φεύγει και όλο έρχεται στην Θεσσαλονίκη, κάνοντας τους άντρες να λιώνουν, περιμένοντας την! Ένας από τα «θύματα» της και ο Πανίκαςπως είναι γνωστός στους πόντιους φίλους του ο κύριος Ψωμιάδης). 

Ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και πρώην βουλευτής της ΝΔ, βγάζει τα κοστούμια που συνήθως φοράει ντύνεται με ροζ trendy πουκαμισάκια, καθώς έχει χτυπηθεί από έρωτα και...ραπάρει σαν πιτσιρικάς. Χορεύει και τραγουδάει με φόντο τον Θερμαϊκό και τον λευκό πύργο, ενώ φροντίζει να διαφημίσει και τα πανέμορφα καφέ γνωστού εμπορικού της Θεσσαλονίκης, όπου διατηρεί και δικό του κατάστημα! 

Τραγουδάει ΣΕ ΛΕΩ και ΤΑ ΣΠΑΕΙ…. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ! 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top