Πρωτομαγιά 2017: Έρχεται… ΚΑΥΣΩΝΑΣ και ΕΦΙΑΛΤΗΣ για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με πλοίο

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για το τριήμερο

Θερμοκρασίες καλοκαιριού προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για την Παρασκευή και το Σάββατο. Την Πρωτομαγιά η θερμοκρασία θα επανέλθει στα κανονικά επίπεδα για την εποχή. Όμως η απεργία των ναυτεργατών θα χαλάσει τα σχέδια των εκδρομέων που ονειρεύονταν νησιά.

Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, από τον μίνι χειμώνα του περασμένου Σαββατοκύριακου θα περάσουμε με συνοπτικές διαδικασίες στον πρώτο μίνι καύσωνα του καλοκαιριού.

«Με υψηλές για τέλη Απριλίου θερμοκρασίες θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες στη χώρα μας. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα επικρατεί στην Ελλάδα λιακάδα και οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ο υδράργυρος θα αγγίξει στα ηπειρωτικά τους 29 με 30 βαθμούς», είπε στο Star η μετεωρολόγος, Αντωνία Τασοπούλου.

Η ζέστη σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων θα είναι εντονότερη στον Θεσσαλικό κάμπο, με το θερμόμετρο στη Λάρισα να χτυπά το Σάββατο τριαντάρια. Σιγά σιγά πάντως από την Κυριακή ο καιρός θα επιστρέψει  σε ανοιξιάτικα επίπεδα.

«Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα διατηρηθεί η θερμοκρασία και το Σάββατο. Η υποχώρηση της ζέστης θα ξεκινήσει την Κυριακή. Την Πρωτομαγιά υπολογίζεται πως τα θερμόμετρα θα δείχνουν στην βόρεια χώρα μέχρι 22 και στη νότια ως 25 βαθμούς», πρόσθεσε η κυρία Αντωνία Τασοπούλου.

Τα σχέδια των εκδρομέων του τριημέρου ωστόσο ενδέχεται να χαλάσει η 24ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ανήμερα την πρωτομαγιά. Η απεργία αφορά όλα τα λιμάνια της χώρας και όλες τις κατηγορίες των πλοίων, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top