Θα γέμιζαν τα μπαρ με ποτά «μπομπές» και τα νοσοκομεία με... ασθενείς - 8.000 φιάλες εντόπισε το ΣΔΟΕ

Τρία παράνομα συσκευαστήρια βρέθηκαν - Πολλά λεφτά θα έχανε το κράτος

Mεγάλη ποσότητα αλκοολούχων ποτών «μπόμπες», εντόπισαν σε περιοχή του Περιστερίου Αττικής, οι υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε.. Περισσότερες από 8000 φιάλες αμφιβόλου περιεχομένου και ποιότητας θα έφταναν στους καταναλωτές.

Πιο αναλυτικά…

Παλέτες με χιλιάδες φιάλες «πειραγμένων» ποτών, θα έριχνε στην αγορά, κύκλωμα που δρούσε συστηματικά στην Αττική, εφοδιάζοντας κάβες,αλλά και νυχτερινά μαγαζιά, με ποτά μπόμπες από την Βουλγαρία.

Μόνο τα διαφυγόντα έσοδα από τον ειδικό φόρο κατανάλωσης ανέρχονται στις 90.000 ευρώ, χωρίς να συνυπολογίζονται άλλες επιβαρύνσεις, όπως ο ΦΠΑ.

Στα τρία παράνομα συσκευαστήρια βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν πλήθος πλαστών ετικετών και εξοπλισμός αφαίρεσης και επικόλλησης ετικετών, χρωστικές ουσίες και αρωματικές ύλες. Με τον τρόπο αυτό, το κύκλωμα έριχνε την τιμή του ποτού, βάζοντας σε κίνδυνο όποιον έπινε από την παρτίδα αυτή.

Σε κατάστημα στην περιοχή της Κυψέλης, συνδεδεμένο με την ίδια υπόθεση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Συνελήφθησαν συνολικά 4 έλληνες και ένας υπήκοος Πακιστάν ,οι οποίοι  οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top