ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ: ΑΘΩΟΣ ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της αστρολόγου Ν. Λιβάνη

Διχάστηκε το δικαστήριο λόγω αμφιβολιών

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ: ΑΘΩΟΣ ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της αστρολόγου Ν. Λιβάνη

​Ο θάνατος της γνωστής αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη συγκλόνισε το πανελλήνιο και άφησε άφωνο ολόκληρο τον κόσμο της showbiz. Η αστρολόγος βρήκε τραγικό τέλος τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης 30 Απριλίου του 2013, όταν ο 44χρονος πρώην σύντροφός της φέρεται να την παρέσυρε με το αυτοκίνητό της.

Σήμερα, σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, το δικαστήριο κατέληξε σε μια απόφαση βόμβα, κρίνοντας αθώο τον κατηγορούμενο λόγω αμφιβολιών.

Οι τρεις τακτικοί δικαστές ψήφισαν υπέρ της καταδίκης του, ενώ οι τέσσερις ένορκοι υπέρ της αθώωσής του.

Το κουβάρι της απίστευτης αυτής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται αργά το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, όταν η αστρολόγος βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με τον πρώην σύντροφό της και τον γιο της.

Τα ξημερώματα, κι αφού είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ο 44χρονος άνδρας, γόνος γνωστής οικογένειας των Βορείων Προαστίων αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του. Όμως επειδή ήταν μεθυσμένος, η Νατάσα Λιβάνη του είπε να τον πάει εκείνη στο σπίτι του με το αυτοκίνητό της, κάτι που αποδείχθηκε μοιραίο.

Φίλοι της αστρολόγου δήλωσαν ότι η σχέση της με τον 44χρονο είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και ότι εκείνη τον είχε διώξει και τον είχε απειλήσει πως θα καλέσει την αστυνομία αν συνεχίσει να την ενοχλεί.

Από ότι φαίνεται οι δυο τους τσακώθηκαν άγρια στη διαδρομή προς το σπίτι του 44χρονου. Η αστρολόγος κατέβηκε από το αυτοκίνητό της και αμέσως τηλεφώνησε στον γιο της για να πάει να την βοηθήσει.

Πριν προλάβει να κλείσει το τηλέφωνο, ο γιος της Νατάσας Λιβάνη άκουσε τις κραυγές της μητέρας του κι έναν μεγάλο θόρυβο.

Ο νεαρός έτρεξε στο σημείο να δει τι είχε συμβεί κι εκεί αντίκρυσε τη μητέρα του νεκρή στο οδόστρωμα και τον 44χρονο να βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έξω από το αυτοκίνητο.

Συγγενείς της αστρολόγου χαρακτήρισαν τον 44χρονο ως έναν άνθρωπο με εμμονές και πάθη που δεν την άφηνε σε ησυχία, ενώ πολλές φορές την είχαν προειδοποιήσει να απομακρυνθεί από κοντά του.

Ο 44χρονος ενώπιον της ανακρίτριας είχε υποστηρίξει ότι δεν θυμάται το παραμικρό από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι της αστρολόγου μέχρι που συνήλθε στο νοσοκομείο.

Μέσω των συνηγόρων του μάλιστα είχε εκφράσει την οδύνη του για τον θάνατο της αστρολόγου, ενώ είχε δηλώσει ότι η υπόθεση έχει αρκετά κενά και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ο ίδιος πάντως είχε δηλώσει αθώος, και όπως φάνηκε και το δικαστήριο συμφώνησε μαζί του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top