O Σπύρος Καββάδας και ο Μάκης Ψαραδέλλης στο Ρυθμό Stage

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου

Καββάδας και Ψαραδέλλης στο Stage

Ο Σπύρος Καββάδας  συμπράττει με τον Μάκη Ψαραδέλλη για μία μοναδική παράσταση στο Ρυθμό Stage.Mε σκοπό ένα αξέχαστο μελωδικό ταξίδι με νότες γεμάτες, φρέσκιες και ερωτικές! Τραγούδια αγαπημένα, σύγχρονων δημιουργών, ‘όπως του Γιάννη Σπάθα, Γιάννη Χαρούλη , Λάκη Παπαδόπουλου, Σωκράτη Μάλαμα, Θάνου Μικρούτσικου, Βαγγέλη Γερμανού, Παντελή Θαλασσινού, Σαββόπουλου κ.α, αλλά και κάποια τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική δουλειά του Σπύρου Καββάδα «Ορθόλιθος» καθώς και κάποια τραγούδια του Μάκη Ψαραδέλλη. Ο Σπύρος Καββάδας είναι ένας πολλά υποσχόμενος νέος δημιουργός με μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη παρουσία. Μαθητής του Νότη Μαυρουδή μετρά ήδη αρκετές συνεργασίες με σπουδαίους ερμηνευτές όπως οι Μανόλης Μητσιάς, Μελίνα Ασλανίδου, Δημήτρης Μπάσης, Διονύσης Τσακνής, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γιάννης Σπάθας, Πάνος Μπούσαλης. Συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής με σπουδές στην κλασσική κιθάρα και κάτοχος πτυχίων αρμονίας, αντίστιξης και φούγκα. Ο πρώτος του δίσκος του κυκλοφόρησε το 2012 με τίτλο ‘’Ορθόλιθος’’ και τον ίδια περίοδο δέχεται πρόταση απ’τον Χρήστο Λεοντή να συμμετάσχει σε συναυλία που δόθηκε στην αίθουσα μουσών στα Βριλήσσια με σκοπό την παρουσίαση νέων δημιουργών στο κοινό. Την περίοδο 2016 -2017 λαμβάνει μέρος στο Voice of Greece, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και γνωρίζει την αποδοχή και των τεσσάρων κριτών. Το ίδιο καλοκαίρι δέχεται πρόταση από τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και από κοινού με την Νικολέττα Μηλιώνη εμφανίζονται σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Εμφανίζεται μέχρι και σήμερα σε γνωστές μουσικές σκηνές.

Ο Μάκης Ψαραδέλλης τραγουδοποιός από τη Λέσβο τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τις μουσικές του κόσμου. Το 2007 ίδρυσε την πολυπολιτισμική μπάντα 'Τα Φώτα Απέναντι' την οποία αποτελούσαν μουσικοί από διάφορες χώρες. Οι ιστορίες που μοιράστηκε με τους μουσικούς της ορχήστρας έγιναν τραγούδια και κάποια από αυτά ερμήνευσαν ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Κώστας Παρίσσης, η Χρυσούλα Στεφανάκη και η Ελένη Καρακάση. Έχει εμφανιστεί ως ερμηνευτής σε συναυλίες του Γιάννη Σπανού και του Λευτέρη Παπαδόπουλου,ενώ έχει τραγουδήσει με το Παντελή Θαλασσινό, το Βασίλη Λέκκα,το Λουδοβίκο των Ανωγείων ,το Σταύρο Σιόλα τον Απόστολο Ρίζο την Πένυ Ξενάκη τον Τούρκο ερμηνευτή Suavi και πολλούς άλλους. Με ''Τα Φώτα απέναντι'' έχει συμμετάσχει σε συναυλίες του Βασίλη Παπακωνσταντίνου,της Ρίτας Αντωνοπούλου των Magic de spell και

Σπυριδούλα.Αυτό τον καιρό ετοιμάζει τρεις κύκλους τραγουδιών με την επιμέλεια του Θοδωρή Κουέλη και του Κώστα Παρίσση.

Μέτα από πολλά νέα ακούσματα, νέες αναζητήσεις και νέες εμπνεύσεις, σας παρουσιάζουμε απέριττα με καθαρή ματιά και αιρετικότητα στις τσέπες.. ένα καινούργιο ακουστικό πρόγραμμα με πολλές μουσικές ''εκπλήξεις''! Ελάτε να περπατήσουμε μαζί σε ένα μουσικό οδοιπορικό σε παραδοσιακά μονοπάτια και στης πόλης τον υπόγειο παλμό, όπως τον γνωρίσαμε εμείς, τα παιδιά της επαρχίας ...Σας περιμένουμε όλους στο Ρυθμό stage την Κυριακή 29 Οκτωβρίου να περάσουμε μια όμορφη βραδιά και με μια ευχή το επόμενο πρωί να φέρει στα χείλη μας το ελπιδοφόρο χαμόγελο.

Μαζί τους ,οι εκλεκτοί μουσικοί,

Χρήστος Ευαγγελάτος: κιθάρες,

Βασίλης Ραψανιώτης :βιολί,

Αντρέας Νικόλης :κρουστά

Ώρα έναρξης: 22.00 Είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί)

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top