Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ξεκίνησε περιοδεία και κάνει στάση στην Τεχνόπολη!

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου

Πιστός στο ραντεβού με το κοινό του, ο τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης, όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος, ξεκινά περιοδεία σε Ελλάδα, Κύπρο και Γαλλία!  

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ ο αγαπημένος καλλιτέχνης κάνει στάση στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

«Ξεκινήσαμε, ηχογραφώντας σε κάποιο υπόγειο, και καταλήξαμε να γυρίζουμε ασταμάτητα τη Γη… Αυτή η συνεχής μετάβαση από το μοναχικό στο συλλογικό χαρακτηρίζει τη ζωή και την τέχνη μας. Υπάρχει γνήσια αμοιβαία χαρά στη συνάντηση με τους ακροατές. Υπάρχει ενέργεια, επικοινωνία, άνεση, ευγένεια, συμμετοχή όλων σε κάτι ζωντανό, αληθινό και πολύτιμο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

«Το σχήμα απαρτίζουν σπουδαίοι μουσικοί, που σέβονται την τέχνη τους και την ασκούν με ενθουσιασμό και πάθος. Κάθε ένας τους αποτελεί έναν ολοκληρωμένο κόσμο. Τον προσφέρουν απλόχερα, χτίζοντας από κοινού την ιδιαίτερη κοινή μας αισθητική. Τα τελευταία τρία χρόνια λοιπόν, ζούμε, παλινδρομώντας ευχαρίστως από τη δημιουργία στην καταστροφή. Και αυτήν τη ζωή μοιραζόμαστε με τους ακροατές, όποτε τραγουδάμε. Όποτε, με τρεις νότες και δυο λέξεις, προσπαθούμε να συλλαβίσουμε το όνειρο και την πραγματικότητα με τρόπο αδιαχώριστο», προσθέτει ο καλλιτέχνης. 

Συντελεστές

Μουσικοί: Γιώργος Καλούδης: βιολοντσέλο - κρητική λύρα, Μανόλης Πάππος: μπουζούκι - λαούτο, Φώτης Σιώτας και Δημήτρης Χατζηζήσης: βιολί, Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο, ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας και Βασίλης Δρούγκας, φωτισμοί: Κωνσταντίνος Μαργκάς, φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης.

Πληροφορίες

Που:Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100 - Γκάζι, τηλ.: 213 0109300 και 213 0109324.

Πότε: Δευτέρα 3 Ιουλίου, στις 21:00

Τιμές εισιτηρίων: προπώληση: 13 ευρώ, ταμείο: 15 ευρώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ

Ιούλιος

3 Ιουλίου - Αθήνα, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

8 Ιουλίου - Κρήτη, Ηράκλειο, Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης

9 Ιουλίου - Κρήτη, Γεράνι Ρεθύμνου, Θέατρο Μυθωδία

Σεπτέμβριος

22 Σεπτεμβρίου - Κύπρος, Πάφος, Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου (Αλκίνοος Ιωαννίδης - Κarine Polwart - Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου)

Οκτώβριος

15 Οκτωβρίου - Γαλλία, Παρίσι, Café de la Danse, 5 Passage Louis-Philippe, 20.00

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top