Επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «60 χρόνια Ευρωπαϊκή Ένωση» στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός»

Με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου «Ευρωπαϊκή Ένωση: Δημιουργία, Εξέλιξη, Προοπτικές» το οποίο επιμελήθηκε ο Ναπολέων Μαραβέγιας

Επιστημονική εκδήλωση με θέμα:«60 χρόνια Ευρωπαϊκή Ένωση»

Επιστημονική εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «60 χρόνια Ευρωπαϊκή Ένωση» (1957-2017), θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα τελετών-εκδηλώσεων του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός».

Η εκδήλωση οργανώνεται από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με την ευκαιρία της έκδοσης του συλλογικού βιβλίου με επιμέλεια του Αναπληρωτή Πρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Ναπολέοντα Μαραβέγια, με τίτλο: «Ευρωπαϊκή Ένωση: Δημιουργία, Εξέλιξη, Προοπτικές».

Την συζήτηση συντονίζει ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ, καθηγητής Μελέτιος-Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος, ενώ την εκδήλωση, θα τιμήσει με την παρουσία του η Α.Ε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κύριος Προκόπης Παυλόπουλος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.

Ομιλίες από:

-τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, βουλευτή Ιωάννη Δραγασάκη

-τον Αντιπρόεδρο του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, βουλευτή Κωστή Χατζηδάκη

-τον ομότιμο καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, κύριο Παναγιώτη Καζάκο

-τον Αναπληρωτή Πρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Ναπολέοντα Μαραβέγια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top