Ποιος είναι το νέο «αφεντικό» στην BMW Motorrad

Ένας ενθουσιώδης μοτοσικλετιστής και μαραθωνοδρόμος

Ποιος είναι το νέο «αφεντικό» στην BMW Motorrad

Την 1η Μαΐου 2018, ο Dr Markus Schramm αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή της BMW Motorrad. Θα διαδεχτεί τον Stephan Schaller, ο οποίος αποχώρησε από το BMW Group στα τέλη Φεβρουαρίου του 2018 για να ηγηθεί της ομάδας διοίκησης της Voith GmbH & Co. KGaA, στο Heidenheim, Γερμανία. Στο μεσοδιάστημα, η BMW Motorrad ήταν προσωρινά υπό την διοίκηση του Hubert Kühner, Υπεύθυνου Χρηματοοικονομικών, ο οποίος πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί τον Απρίλιο του 2018.

Ο Dr Markus Schramm (55) βρίσκεται στο BMW Group από το 1991 και αυτή τη στιγμή είναι υπεύθυνος εταιρικού και προϊοντικού στρατηγικού σχεδιασμού. Κατά το παρελθόν, έχει αναλάβει διάφορες διευθυντικές θέσεις στους τομείς Πωλήσεων, Aftersales, Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Ελέγχου. Ο κ. Schramm είναι ενθουσιώδης μοτοσικλετιστής και μαραθωνοδρόμος.

Με εμπειρία άνω των 90 χρόνων, η BMW Motorrad είναι μια επιτυχημένη κατασκευάστρια premium μοτοσικλετών και maxi-scooters. Τα τελευταία χρόνια, αρκετά νέα μοντέλα έχουν συντελέσει στη σημαντική άνοδο της μάρκας, κάνοντάς την Νο. 1 στην κατηγορία premium μοτοσικλετών παγκοσμίως. Πέρσι, η BMW Motorrad παρέδωσε 164.153 μοτοσικλέτες σε πελάτες σε όλο τον κόσμο, καταγράφοντας το έβδομο συνεχόμενο ρεκόρ πωλήσεων. Η BMW Motorrad διαθέτει σήμερα τα προϊόντα της μέσω 1.200 και πλέον εμπόρων και εισαγωγέων σε 90 χώρες.

Βαγγέλης Γκούμας

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top