Πάνω από 82000 επισκέπτες στην έκθεση αυτοκινήτου

Θετικά μηνύματα για την αγορά το ενδιαφέρον του κόσμου

Πάνω από 82000 επισκέπτες στην έκθεση αυτοκινήτου

Παρά τα προβλήματα που δημιούργησαν στη Δυτική Αττική οι πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες, η προσέλευση των επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Περισσότεροι από 82.000 φίλοι του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας επισκέφθηκαν τη μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα.Οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι αυτοκινήτων είναι ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των επισκεπτών και θεωρούν ότι η έκθεση συνέβαλε καθοριστικά στην προβολή των νέων μοντέλων και των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας. Επίσης, είναι μεγάλος ο αριθμός των παραγγελιών που πήραν οι εκπρόσωποι των εταιρειών κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Καθοριστικό ρόλο στην θερμή υποδοχή της έκθεσης έπαιξε η παρουσία μεγάλου αριθμού νέων μοντέλων. Στη φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε η πανελλήνια πρεμιέρα τουλάχιστον 15 αυτοκινήτων που έχουν μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά. Επίσης, οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι στη προσπάθεια τους να προσελκύσουν τους επισκέπτες και να προβάλουν καλύτερα τα προϊόντα τους, δημιούργησαν νέα περιπτερά μοντέρνας αισθητικής σύμφωνα με τις προδιαγραφές των εργοστασίων.

Στο εκθεσιακό περιβάλλον του After Market, οι εκπρόσωποι των εταιρειών είχαν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα τους, να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους και να αυξήσουν τον όγκο των πωλήσεων τους. Φέτος, συμμετείχε μεγάλος αριθμός εταιρειών από το ευρύτερο φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών για τη φροντίδα και τη συντήρηση του αυτοκινήτου. Η διοίκηση της έκθεσης ανανέωσε το ραντεβού με τον κλάδο του αυτοκινήτου το φθινόπωρο του 2018.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top