Το νέο OPEL INSIGNIA «σκίζει» στις πωλήσεις

Έφτασαν ήδη στις 50.000 οι παραγγελίες

Το νέο OPEL INSIGNIA  «σκίζει» στις  πωλήσεις

Εξαιρετική συνδεσιμότητα και ενημέρωση/ψυχαγωγία, υψηλή επίπεδο άνεσης με άριστη ορατότητα και εντυπωσιακή σχεδίαση – αυτά είναι μερικά από τα προσόντα του νέου Opel Insignia που έχει ήδη κατακτήσει πάνω από 50.000 πελάτες και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης από όλη την Ευρώπη. Οι τρέχουσες παραγγελίες ξεπερνούν κατά πολύ κάθε προσδοκία της Opel παρά το ότι η παραγγελιοληψία για τα Insignia Grand Sport και Insignia Sports Tourer ξεκίνησαν μόλις στα μέσα Φεβρουαρίου και το κορυφαίο μοντέλο έφτασε στα καταστήματα των Διανομέων σε πολλές μεγάλες αγορές μόλις στα τέλη Ιουνίου.

Πρώτο στη λίστα επιθυμιών όλων σχεδόν των ιδιοκτητών Insignia είναι το Navi 900 IntelliLink – σχεδόν 9 στα 10 Opel Insignia έχουν ήδη παραγγελθεί με το κορυφαίο σύστημα infotainment. Έχοντας ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, διατίθεται με έγχρωμη χωρητική (capacitive) οθόνη αφής 8-ιντσών. Τα δεδομένα χαρτών καλύπτουν όλη την Ευρώπη και με το σύστημα Opel OnStar, προορισμοί προερχόμενοι από τον Σύμβουλο OnStar οι οποίοι αποστέλλονται εκ των προτέρων μέσω της εφαρμογής myOpel για smartphone μπορούν να λαμβάνονται απευθείας στο σύστημα πλοήγησης. Επιπλέον το σύστημα προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο εξατομίκευσης – η αρχική οθόνη μπορεί να προσαρμόζεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία ‘αγαπημένα’, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόζουν στο σύστημα infotainment στις ατομικές τους ανάγκες. Μπορούν να αποθηκεύονται μέχρι 60 αγαπημένα, συμπερ. ραδιοφωνικών σταθμών και τηλεφωνικών επαφών.

Επιπλέον, ανάλογα με τη συσκευή (end device), είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, φέρνοντας τον κόσμο των smartphones μέσα στο αυτοκίνητο. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες Apple να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις, να ενεργοποιούν οδηγίες πλοήγησης προς έναν προορισμό με Apple Maps, να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα και να ακούνε μουσική μέσω Spotify απευθείας από την οθόνη αφής ή με φωνητικό έλεγχο μέσω Siri. Μία πλήρης λίστα εφαρμογών Apple CarPlay υπάρχει στο apple.com/ios/carplay.

Το Android Auto είναι δομημένο γύρω από τα Google Maps, Google Now και τη φωνητική αναγνώριση στο Google, σε συνδυασμό με ένα αυξανόμενο πακέτο εφαρμογών ήχου και μηνυμάτων. Μία πλήρης λίστα υποστηριζόμενων εφαρμογών διατίθεται στο android.com/auto. Εάν το όχημα διαθέτει Opel OnStar, μπορούν επίσης να συνδέονται smartphones στο ισχυρό 4G/LTE Wi-Fi Hotspot[1]– π.χ. για ένα άψογο online audio streaming.

Το νέο κορυφαίο μοντέλο της Opel και ο συνδυασμός καινοτόμων στοιχείων, οδηγικής απόλαυσης, ευρυχωρίας και υψηλού επιπέδου άνεσης δεν έχει απήχηση μόνο στους πελάτες – εντυπωσιάζει και τους συντάκτες αυτοκινήτου από όλη την Ευρώπη. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα συγκριτικών δοκιμών έναντι διαφόρων ανταγωνιστών που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, το Insignia αποδεικνύει ότι η Opel έχει βρει για μία φορά ακόμα τη συνταγή της επιτυχίας.

Μέχρι σήμερα, το νέο μοντέλο ‘ναυαρχίδα’ της Opel έχει κερδίσει σε οκτώ από 13 συγκριτικά τεστ (62%): δύο νίκες σε Γερμανία (Autostraßenverkehr έκδοση 17/17 και Auto Zeitung έκδοση 17/17), τρεις νίκες σε Ολλανδία (AutoWeek έκδοση 29/17 και online July 21, AutoVisie έκδοση July 6), και από μία σε Γαλλία (caradisiac.com), Πολωνία (Auto Świat, έκδοση 28/17 July 10) και Τσεχία (auto.cz).

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top