Που θα δούμε για πρώτη φορά το Mitsubishi Compact SUV Eclipse Cross

Με σχεδίαση που συναρπάζει

Που θα δούμε για πρώτη φορά το Mitsubishi Compact SUV Eclipse Cross

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ετοιμάζεται για την παγκόσμια παρουσίαση του νέου της compact SUV Eclipse Cross στην 87η διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης1 (7 – 19 Μαρτίου). Το Eclipse Cross είναι ένα παγκοσμίως στρατηγικό μοντέλο που θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ευρώπη φέτος το φθινόπωρο και στη συνέχεια σε Ιαπωνία, Β. Αμερική, Αυστραλία και λοιπές περιοχές. Το νέο Eclipse Cross compact SUV coupe θα πλαισιώσει την παγκόσμια οικογένεια μοντέλων crossover SUV της MMC: το compact SUV ASX2 και τα μεσαία SUV Outlander και Outlander PHEV.

Το Eclipse Cross διατίθεται με δύο κινητήρες που πετυχαίνουν την κατάλληλη ισορροπία ισχύος και περιβαλλοντικών επιδόσεων. Ο νέος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας άμεσου ψεκασμού 1.5L συνδυάζεται με ένα νέο CVT με 8-τάχυτο Sport Mode και δυνατότητα μηχανικών αλλαγών. Ο υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας άμεσου ψεκασμού common rail 2.2L που έχει τροποποιηθεί ειδικά για το Eclipse Cross συνδυάζεται με ένα νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Και οι δύο συνδυασμοί κινητήριων συνόλων προσφέρουν μία ζωηρή οδηγική εμπειρία. 

Το Eclipse Cross συνδυάζει τις εντυπωσιακές γραμμές ενός coupe με το δυναμισμό ενός SUV έχοντας τη στυλιστική υπογραφή και τις επιδόσεις της Mitsubishi. Άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είναι η σχεδίαση που σε ξεσηκώνει για ταξίδι, η συνδεσιμότητα που σε εμπνέει για νέες περιπέτειες, και η τεχνολογία ελέγχου all-wheel που σου προσφέρει την αίσθηση απόλαυσης και σιγουριάς για μία υψηλού επιπέδου οδηγική εμπειρία.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top