Οι πρώτες δηλώσεις Αντετοκούνμπο για την απουσία του από το Ευρωμπάσκετ: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος αλλά τώρα προέχει η ομάδα»

Ο διεθνής αστέρας του NBA επέστρεψε τη Δευτέρα από την Κίνα και αμέσως πήγε στο ΟΑΚΑ και μίλησε με τους παίκτες και τον Κώστα Μίσσα.

Iδιαίτερα στεναχωρημένος  που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής αστέρας του NBA επέστρεψε τη Δευτέρα από την Κίνα και αμέσως πήγε στο ΟΑΚΑ και μίλησε με τους παίκτες και τον Κώστα Μίσσα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Ήθελα να βοηθήσω την Εθνική μας. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Δεν θα μιλήσω άλλο για αυτό, ούτε και μετά το Ευρωμπάσκετ. Ξέρω ότι βγαίνουν και λένε ότι το είπα μέσω Facebook αλλά ήθελα να το πω εγώ κι όχι η ΕΟΚ ή κάποιος άλλος γιατί τα συναισθήματά μου κανείς δε μπορεί να τα εκφράσει καλύτερα από εμένα», τόνισε.

Συνεχίζοντας, εξέφρασε τη στήριξή του στην Εθνική Ομάδα: «Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πάνω από όλα και όλους και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το δικό μου θέμα. Πρέπει να στηρίξουμε την Εθνική. Και εύχομαι καλή επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top