ΡΗΜΑΔΙΟ το Πανθεσσαλικό μετά τον τελικό της ΝΤΡΟΠΗΣ-Πάνω από 300.000 ευρώ οι ζημιές! Εικόνες πολέμου

Κρανίου τόπος το γήπεδο

ΡΗΜΑΔΙΟ το Πανθεσσαλικό μετά τον τελικό της ΝΤΡΟΠΗΣ-Πάνω από 300.000 ευρώ οι ζημιές! Εικόνες πολέμου

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το Πανθεσσαλικό Στάδιο το βράδυ του Σαββάτου στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ αφού όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσα από το star.gr, χούλιγκανς των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στην γέφυρα μέσα στο στάδιο, ενώ έξω από το γήπεδο δημιουργήθηκε ένταση με τα Ματ.

Ο υπεύθυνος του Πανθεσσαλικού  Τάσος Μιλάνος, σε συνέντευξή του  στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε βαθιά στενοχωρημένος και προβληματισμένος για τις λεηλασίες που έλαβαν χώρα στο στάδιο.

Οι ζημιές, όπως τόνισε,  υπολογίζονται πως είναι πάνω από 300.000 ευρώ.

Αποκολλήθηκαν και καταστράφηκαν 2.000 περίπου καθίσματα, Καταστράφηκαν και λεηλατήθηκαν όλα τα WC του σταδίου, αλλά και περιμετρικά, κάηκαν οι χημικές τουαλέτες που είχαν τοποθετηθεί επιπλέον, αποξηλώθηκαν και εκλάπησαν μεταλλικές κατασκευές, δηλαδή κιγκλιδώματα και ικριώματα, καταστράφηκαν οι πυροσβεστικές φωλιές και οι κρουνοί του σταδίου, εκλάπησαν ή καταστράφηκαν οι κάμερες ασφαλείας του σταδίου, καταστράφηκε μεγάλο τμήμα του ταρτάν του «Πανθεσσαλικού», ενώ λεηλατήθηκαν ο εξοπλισμός του σταδίου και όλες οι αίθουσες του ΓΣ «Νίκη Βόλου».

Όπως τόνισε ο κύριος Τάσος Μιλάνος, όταν καθαριστεί το στάδιο θα αποκαλυφθούν και άλλες ζημιές, ενώ υπόλογη σύμφωνα με τον ίδιο  είναι η ΕΠΟ μιας και εκείνη ήταν η διοργανώτρια αρχή και θα πρέπει να πληρώσει τα σπασμένα.

Παράλληλα ο υπεύθυνος του Πανθεσσαλικού αναφέρει πως οπαδοί της ΑΕΚ είχαν εισβάλλει στην αίθουσα όπου βρίσκονται τα παιδάκια και μαζεύουν τις μπάλες, απειλώντας τα.

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο έχει αρχίσει ήδη να καθαρίζεται και σε αυτό βοηθά πολύ ο δήμος Βόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Μελισσανίδης για το γκολ που έκρινε το κύπελλο: "Στημένος και παλιοαλήτης ο επόπτης"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top