ΞΕΨΥΧΗΣΕ στο νοσοκομείο η γυναίκα που είχε πέσει θύμα ΑΓΡΙΟΥ ξυλοδαρμού από τον Νιγηριανό κακοποιό

ΔΕΙΤΕ τι λένε στην κάμερα του Star δυο γυναίκες που κατάφεραν να γλιτώσουν από τα χέρια του

Μια από τις ηλικιωμένες που χτύπησε με μανία ο νιγηριανός κακοποιός ώστε να τους αρπάξει τη σύνταξη δεν άντεξε και έσβησε στην εντατική. Για περισσότερο από ένα μήνα έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Το σώμα της δεν άντεξε από τα ανελέητα χτυπήματα  του 32χρονου Αμέτσι Πρινς από τη Νιγηρία, και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Αττικό.

Ο Νιγηριανός κακοποιός, λήστευε κυρίως ανήμπορους ηλικιωμένους με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Μιλώντας στο Star, η Γεωργία Κουμπάτη, θύμα του Νιγηριανού που ευτυχώς κατάφερε να γλυτώσει, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του:

«Ανοίγω την πόρτα και γυρίζοντας να την κλείσω είναι ένας ψηλός με κάτι χέρια τόσα! Πού να κλείσω την πόρτα. Μπήκε και αυτός μέσα και με έπιασε από εδώ και με έσφιγγε».

Τα σημάδια στο λαιμό της 85χρονης Γεωργίας Κουμπάτη είναι εμφανή. Όπως και ο τρόμος από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 32χρονου κακοποιού:

«Φώναξα 2 φορές Γιάννη Γιάννη που είναι ο κύριος από πάνω αλλά δεν με άφησε. Μου έπιασε το λαιμό και δεν μπορούσα να ξαναμιλήσω. Ξανάρχεται σε λίγο και με πιάνει πιο δυνατά. Εκεί τελείωσα».

Ο κακοποιός που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή της Κυψέλης των Αμπελοκήπων και των Πατησίων, βασάνιζε τα θύματά του κυρίως ηλικιωμένα άτομα. Έστηνε καρτέρι έξω από τράπεζες και στη συνέχεια τα παρακολουθούσε. Η 73χρονη Ιωάννα Λάππα θυμάται κάθε λεπτό τον εφιάλτη:

«Άνοιξα την πόρτα με το κλειδί μου, δεν είδα τίποτα έξω.  Όπως περπατούσα ακριβώς εδώ, πήγα να ανάψω το φως και έρχεται από πίσω και μου πιάνει το στόμα και με ρίχνει κάτω. Πάλεψα όσο μπόρεσα και μετά μου έβαλε το χέρι του εδώ και το άλλο στο λαιμό. Όπως μ’ έριξε κάτω βγάζει ένα στιλέτο. Λέω τώρα θα με σφάξει. Άρχισε να με χτυπάει το κεφάλι κάτω στο πάτωμα».

Συνολικά έχουν εξιχνιαστεί 15 παρόμοιες περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top