Πόλα Ρούπα: Είμαστε σε πόλεμο! Ξεκινάω απεργία πείνας και δίψας-Έχουν απαγάγει το παιδί μου

«Ζήτω η επανάσταση!» λέει η αρχιτρομοκράτισσα από τη ΓΑΔΑ όπου κρατείται

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης η Πόλα Ρούπα, η αρχιτρομοκράτισσα και σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, η οποία εδώ και περίπου 4 χρόνια κατάφερνε να παραμένει ασύλληπτη αλλάζοντας μεταμφιέσεις.

Η Πόλα Ρούπα όπως είναι σήμερα

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η Ρούπα συνελήφθη στο σπίτι της στην οδό Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη και κρατείται στη ΓΑΔΑ, ενώ ο 6χρονος γιος της, καρπός του έρωτά της με τον Νίκο Μαζιώτη, βρίσκεται υπό προστασία και σε ειδικό χώρο.

Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ-«ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΨΑΣ»

Λίγο πριν μεταφερθεί στα κρατητήρια του Κορυδαλλού, η Πόλα Ρούπα έκανε την πρώτη της δήλωση μέσω της αδερφής της, η οποία και την διάβασε στους δημοσιογράφους έξω από τη ΓΑΔΑ:

«Ήμουν και θα είμαι μέχρι να πεθάνω αμετανόητη εχθρός του συστήματος. Το παιδί το βάζουν τώρα μέσα σε αυτό τον πόλεμο και το εκδικούνται προκειμένου να εκδικηθούν περισσότερο εμένα. Έχουν απαγάγει το παιδί μου και δεν ξέρω που βρίσκεται από τα ξημερώματα που μας έχουν συλλάβει. Βρισκόμαστε σε πόλεμο. Είναι γεγονός. Όμως το να πολεμούν το παιδί μου με το να αρνούνται να μου το φέρουν, να το δω και με το να αρνούνται να το δώσουν άμεσα σε συγγενείς πρώτου βαθμού και με το να απειλούν ότι θα πάει σε ίδρυμα είναι η πιο ποταπή πράξη σε αυτό τον πόλεμο. Αυτοί που βρίσκονται στον κρατικό μηχανισμό είναι σκουλήκια γιατί πολεμάνε ένα παιδί 6 χρονών. Και θέλω να πω ότι ξεκινάω τώρα απεργία πείνας και δίψας προκειμένου να δοθεί το παιδί τώρα στη μάνα μου και στην αδελφή μου. Όσον αφορά εμένα θα παραμείνω εχθρός τους μέχρι να πεθάνω και δεν με λυγίσουν ποτέ. Ζήτω η επανάσταση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top