ΤΑΙΠΕΔ: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση δυο ακινήτων στο Δήμο Χαλανδρίου

Είχε πλειοδοτήσει τα δυο ακίνητα, προσφέροντας το ποσό των €640.000 για το πρώτο, ενώ το μίσθωμα για το δεύτερο ακίνητο ανέρχεται στις €28.530,34/έτος

ΤΑΙΠΕΔ: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση δυο ακινήτων στο Δήμο

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης του ακινήτου ΧΕΥ 9 έκτασης 6.458τμ στην Έξοδο 13 της Αττικής Οδού όπως επίσης και η μακροχρόνια μίσθωση για 50 έτη του ακινήτου ΧΕΥ 8 έκτασης 4.196 τμ στην Έξοδο 12 της Αττικής Οδού στο Δήμο Χαλανδρίου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου είχε πλειοδοτήσει και για τα δυο ακίνητα στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (e-Auction), προσφέροντας το ποσό των €640.000 για το πρώτο ακίνητο, ενώ το μίσθωμα για το δεύτερο ακίνητο ανέρχεται στις €28.530,34/έτος.

Στο πρώτο ακίνητο θα κατασκευαστούν εγκαταστάσεις διαχείρισης, ανακύκλωσης και μεταφόρτωσης απορριμμάτων όπως και κτίρια για τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου και στο δεύτερο ακίνητο θα υλοποιηθούν χρήσεις πρασίνου και αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως προβλέπεται σε σχετικές υπουργικές αποφάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top