Πρόστιμα, ΕΝΦΙΑ και φόροι του Καλογρίτσα πληρώθηκαν με δάνειο της Τράπεζας Aττικής!

Τι ανέφερε ο Τ. Τέλλογλου για την παραδοχή της Attica Bank ότι του έδωσε χρήματα για αγορά μετοχών

Και η ίδια η Τράπεζα Αττικής παραδέχθηκε σήμερα δια του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου της Αθ.Τσάδαρη, κατά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ότι ενεπλάκη στις διαδικασίες χρηματοδότησης της διεκδίκησης της τηλεοπτικής άδειας από τον Ιωάννη Καλογρίτσα. Το Star ήταν εκεί και ο Τάσος Τέλλογλου συνέκρινε τις δηλώσεις του στελέχους της Τράπεζας με τα στοιχεία του πόθεν έσχες του κ Καλογρίτσα.
Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, στις 29 Ιουνίου 2016 ο Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας πωλεί στην ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ, κατασκευαστική εταιρεία της οικογένειας 1.224.000 μετοχές μιας άλλης εταιρείας της οικογένειας, την ΜΙΚΗ ΑΕ. Για την αγοραπω��ησία αυτή, όπως και για μια ακόμα την επόμενη μέρα, με αντικείμενο τις μετοχές της ΜΙΚΗ ΑΕ, η Τράπεζα Αττικής διέθεσε "χρηματοδότηση γέφυρα , αξίας ύψους 15 εκ. ευρώ.
Από το ποσό αυτό 5 εκ. ευρώ δόθηκαν στην εφορία, όπου ο υιός Καλογρίτσας είχε οφειλές για τα οικονομικά έτη 2001 -2012, ενώ εξοφλήθηκαν από τα χρήματα της Attica Bank ο ΕΝΦΙΑ και οι οφειλές στη ΔΟΥ για το 2015 και 2016! , όπως και πάλι ανέφερε ο Τάσος Τέλλογλου, είναι η περίφημη εγγυητική της Τράπεζας που άργησε να κατατεθεί και κατατέθηκε, ενώ θα έπρεπε να έχει κλείσει το πρωτόκολλο της ΓΓ Ενημέρωσης, λόγω της παρέλευσης της ώρας. Τα χρήματα ήρθαν από λογαριασμό του κ. Καλογρίτσα στην HSBC στο εξωτερικό στις 12.30 της ημέρας που εξεδόθη η εγγυητική και η εγγυητική της Τράπεζας εξεδόθη έναντι του ρευστού στις 3 μ.μ. μετά από αρκετή πίεση στην Τράπεζα από «παράγοντες εκτός Τραπέζης» όπως είπαν σήμερα στο Star στελέχη της Attica Bank.
Δείτε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top