ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ: τι πρέπει να γνωρίζετε για τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις!

Στη διάθεση των φορολογουμένων από το βράδυ της Παρασκευής

​Αργά το βράδυ της Παρασκευής άνοιξε η εφαρμογή για την ρύθμιση οφειλών σε έως και 100 δόσεις, στην ιστοσελίδα του TAXISnet .

Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα στους φορολογούμενος να δουν:

- το συνολικό υπόλοιπο ληξιπρόθεσμων δόσεων οφειλών εκτός ρύθμισης έως την 1η Μαρτίου 2015 (υποχρεωτική ένταξη),

- το συνολικό υπόλοιπο ληξιπρόθεσμων δόσεων οφειλών εκτός ρύθμισης μετά την 1η Μαρτίου 2015, που αφορούν σε υποχρεώσεις μέχρι 31/12/2014,

- το συνολικό υπόλοιπο μη ληξιπρόθεσμων δόσεων οφειλών εκτός ρύθμισης μετά την 1η Μαρτίου 2015, που αφορούν σε υποχρεώσεις μέχρι 31/12/2014,

- το συνολικό υπόλοιπο ληξιπρόθεσμων δόσεων έως την 1η Μαρτίου 2015 ή/ και δόσεων οφειλών μετά την 1η Μαρτίου 2015 που αφορούν σε υποχρεώσεις μέχρι 31/12/2014 και τελούν σε αναστολή πληρωμής,

- το συνολικό υπόλοιπο ληξιπρόθεσμων δόσεων έως την 1η Μαρτίου 2015 ή/ και δόσεων οφειλών μετά την 1η Μαρτίου 2015 που αφορούν σε υποχρεώσεις μέχρι 31/12/2014 σ�� ενεργή ρύθμιση,
και να ενταχθούν στο επιθυμητό πρόγραμμα ρύθμισης.

Με την υπαγωγή στην ρύθμιση δίνεται η δυνατότητα απαλλαγής της ρυθμιζόμενης οφειλής ποσοστού του συνόλου ή μέρους -ανάλογα με τον αριθμό δόσεων που θα επιλεγεί- των πρόσθετων φόρων ή τελών.

Για πρώτη φορά και προαιρετικά, ο φορολογούμενος μπορεί να επιλέξει την προκαταβολή ποσού τουλάχιστον δεκαπλάσιου της ελάχιστης δόσης (100 ή 200 ευρώ) και να λάβει ισόποση απαλλαγή επί των συνολικών προσαυξήσεων.

Μετά την οριστικοποίηση της ρύθμισης, ο φορολογούμενος μπορεί να εκτυπώσει την αίτησή του, προκειμένου να πληρώσει την προκαταβολή ή την 1η δόση, εντός τριών ημερών από την υποβολή της αίτησης.

Σε περίπτωση που για την υπαγωγή στη ρύθμιση απαιτείται η επίσκεψη σε Δ.Ο.Υ., οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται σε αυτές από τις 22 Απριλίου και μετά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top