Και διαπραγμάτευση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΥΠΟΙ�� για τον φόρο ακινήτων

Συνάντηση Κουτσούκου-Μακρυπίδη με Λαζαρίδη και Καραβίτη

Με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού και βουλευτή Χρ. Λαζαρίδη και τον σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών κ. Καραβίτη συναντήθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κουτσούκος και Μακρυπίδης, εκπροσωπώντας την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός τους.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι βελτιώσεις στο νομοσχέδιο για τον φόρο ακινήτων, μετά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ αλλά και στο εσωτερικό της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε να προταθεί μικρότερη επιβάρυνση στο σύνολο με διαφορετικούς και πιο χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές, αλλά και να υπολογίζεται τόσο η ιδιοκτησία επιμέρους ακινήτων όσο και το σύνολό της στον υπολογισμό του ποσού.

Οι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δήλωσαν μετά το τέλος της συνάντησης :

«Συναντηθήκαμε σήμερα με αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της απόφασης που έλαβε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ για έναν δίκαιο και προοδευτικό φόρο ακίνητης περιουσίας.

Κάναμε ουσιαστ��κή συζήτηση για τις αναγκαίες αλλαγές ώστε να υπηρετηθεί αυτός ο στόχος. Η συζήτηση θα συνεχιστεί και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ όταν θα είναι έτοιμο το σχέδιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top