Δωρεάν τρόφιμα για 1.000. 000 δικαιούχους !

Τι ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Την παροχή δωρεάν τροφίμων για 1.000. 000 δικαιούχους ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης, κατά την έναρξη του προγράμματος.

«Το πρόγραμμα έχει πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό, ανέρχεται στα 25,5 εκ. ευρώ, και γίνεται σε συνεργασία με περίπου 800 κοινωνικούς μας εταίρους» ανέφερε ο κ. Τσαυτάρης για το γεγονός ότι αυξήθηκε κατά 200.000 ο αριθμός των δικαιούχων (από 800.000 που ήταν πέρυσι)

«Στο κοινωνικό πρόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης περιλαμβάνεται και ειδική δράση για τα σχολεία. Εντός των ημερών θα ακούσετε την προκήρυξη για τη διανομή φρούτων στα σχολεία και πολύ σύντομα και γάλακτος» πρόσθεσε ο υπουργός.

Ο κ. Τσαυτάρης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην web tv του ΑΠΕ-ΜΠΕ και στο ζήτημα του φόρου στα ακίνητα. «Ο διάλογος που συνεχίζεται θα οδηγήσει στο να καταλήξουν τα οικονομικά επιτελεία σε ένα πιο δίκαιο και σωστό φορολογικό σύστημα. Πρέπει, βέβαια, να πω ότι οι αγρότες ούτως ή άλλως πληρώνουν για τα σπίτια τους το φόρο που πληρώνουν όλα τα ακίνητα, όλα τα κτίσματα, επομένως είναι λάθος αυτό που λέγεται ότι δεν πλήρωναν. Πλήρωναν, αλλά τώρα επεκτείνεται αυτό και στα αγροτεμάχιά τους. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να επιβαρύνουμε πολύ τη γεωργία, γιατί η γεωργία μας έχει ανεβασμένο κόστος» εξέφρασε την άποψή του υπέρ των αγροτών…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top