Πάει να φέρει Αμερικάνους και δολάρια η Κεφαλογιάννη!!!!

Ταξίδι στις ΗΠΑ για την προώθηση του τουρισμού

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται από σήμερα η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς των ΗΠΑ, την ενίσχυση των θετικών αποτελεσμάτων που υπήρξαν το 2013 και την καλλιέργεια θετικού κλίματος για τη χώρα μας στα εκεί Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Στο διάστημα της παραμονής της στις ΗΠΑ, η υπουργός Τουρισμού θα συμμετάσχει στο μεγάλης εμβέλειας συνέδριο Concordia Summit με θέμα τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Επίσης θα παραστεί στη σημαντική εκδήλωση του Hellenic Initiative, υπό την προεδρία του τ. Προέδρου των ΗΠΑ κ. Bill Clinton

Παράλληλα, θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Οργανισμού και το Διοικητικό Συμβούλιο του United States Tour Operators Association (USTOA).

Με πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας με ασφαλιστικές εταιρείες των ΗΠΑ και επιλεγμένους ιατρούς της Νέας Υόρκης, με σκοπό την ενημέρωση τους για το πλαίσιο που διαμορφώνεται στην Ελλάδα σχετικά με τον Ιατρικό Τουρισμό.

Παράλληλα, η Όλγα Κεφαλογιάννη θα έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη αεροπορικών εταιρειών.

Τέλος θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης (BLOOMBERG, Washington Post, Voice of America) με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στην τουριστική αγορά των ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top