Το ΠΑΣΟΚ «στήνει» στον τοίχο τον Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ

«Αυτός παρέλαβε το γαλλικό έγγραφο και δεν το έδωσε ΠΟΤΕ στον Βενιζέλο»

Το ΠΑΣΟΚ «στήνει» στον τοίχο τον Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ

​«Αδειάζει» άγρια τον «σύντροφο» Γιώργο Παπακωνσταντίνου το ίδιο του το κόμμα!!! Με μια λιτή ανακοίνωση για το ΠΑΣΟΚ ρίχνει όλη την ευθύνη των χειρισμών της λίστας Λαγκάρντ στον πρώην υπουργό, μετά την αποκάλυψη ότι υπήρξε επίσημο γαλλικό έγγραφο από την αρχή της υπόθεσης.

Στην ίδια ανακοίνωση, το ΠΑΣΟΚ επιτίθεται με δριμύτητα κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου, ωστόσο είναι σαφές ότι «καρφώνει» ακόμη περισσότερο τον κ. Παπακωνσταντίνου, καθώς αποκαλύπτει ότι ο πρώην υπουργός δεν είχε ενημερώσει ποτέ τον διάδοχό του ή τις αρμόδιες υπηρεσίες για όλα αυτά.

«Το διαβιβαστικό έγγραφο του Γαλλικού Υπουργείου Οικονομικών του Σεπτεμβρίου 2010 που συνόδευε το cd της λεγόμενης λίστας Λαγκαρντ και παραλήφθηκε προσωπικά από τον τότε Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ανεξάρτητα από τη νομική του σημασία,δεν είχε τεθεί υπόψη των αρμοδίων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών και του επόμενου Υπουργού που ενημερώθηκε από τον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ» αναφέρει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ, ρίχνοντας παράλληλα τα βέλη του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η απελπισμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμπλέξει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο στην υπόθεση της λίστας βασίστηκε σε πανηγυρικώς αποδεδειγμένα αλλεπάλληλα ψεύδη και εγκληματικά οργανωμένες κινήσεις παρασκηνίου» τονίζει η Ιπποκράτους και προσθέτει: «Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ακόμη δεν συνετίστηκαν οι υπεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top