Ανάκαμψη της Ελλάδας μέσα στο 2013 «βλέπει» η Morgan Stanley

«Αγοράστε ομόλογα, δεν υπάρχει περίπτωση Grexit»

​Για δεύτερη φορά με σε ένα μήνα η Morgan Stanley μας φέρνει ευχάριστα νέα για την ελληνική οικονομία!!! Σε έκθεση της αρχές Απριλίου εκτιμούσε ότι η ύφεση στη χώρα μας το 2013 θα κυμανθεί στο 4%, ενώ «έβλεπε» επιστροφή στην ανάπτυξη από το 2014!

Τώρα, περίπου 30 ημέρες μετά η Morgan Stanley συγκαταλέγει τα ελληνικά ομόλογα στις κορυφαίες αγορές σταθερού εισοδήματος, με τον επικεφαλής του τμήματος κρατικών ομολόγων Πάολο Μπατόρι, να παροτρύνει τους αγοραστές να επενδύσουν σε κρατικούς τίτλους της Ελλάδας.

Ο Μπατόρι, ο οποίος παρότρυνε τους επενδυτές να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα, υποστηρίζει την κίνηση αυτή τονίζοντας πως «η οικονομία της Ελλάδας θα βελτιωθεί φέτος και του χρόνου. Η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει φέτος και θα επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς το επόμενο έτος», ενώ παράλληλα επεσήμανε πως η πιθανότητα της ελληνικής εξόδου από το ευρώ, είναι πολύ μικρή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top