Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο πρώην υπουργός Γ.Παπαντωνίου!

Για το ανακριβές πόθεν έσχες και τον λογαριασμό των 2 εκατ στη λίστα Λαγκαρντ

​Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ αφέθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου μετά την απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή για την υπόθεση ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες με την ύπαρξη λογαριασμού στη Λίστα Λαγκάρντ ύψους 2 εκατ. ευρώ που ανήκει στη σύζυγό του, Σταυρούλα Κουράκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός στη σημερινή απολογία του επανέλαβε τα όσα είχε υποστηρίξει για το θέμα αυτό στη Βουλή. Αρχικά, ο Γ. Παπαντωνίου είχε αρνηθεί ότι υπάρχει λογαριασμός και έκανε λόγο για συκοφαντίες.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ανασκεύασε την θέση του και με υπόμνημα στην επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής παραδέχθηκε πως ο λογαριασμός υπάρχει, αγνοούσε όμως ο ίδιος την ύπαρξή του καθώς όπως υποστήριζε δεν τον είχε ενημερώσει η σύζυγός του.

Πιο συγκεκριμένα, ο κος Παπαντωνίου υποστήριξε ότι αποτελούσε «προσωπικό» λογαριασμό της συζύγου του καθώς εκεί ήταν ποσά που κατέθεσε ο πρώην σύζυγος της για τα παιδιά τους. Τελικά, ο κος Παπαντωνίου ομολόγησε ότι γνωρίζει τον λογαριασμό και πως εκεί βρίσκονται χρήματα τόσο της συζύγου του όσο και δικά του.

Επίσης και η σύζυγος του πρώην υπουργού Στ.Κουράκου αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 20.000 ευρώ.

Βίντεο star

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top