Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο πρώην υπουργός Γ.Παπαντωνίου!

Για το ανακριβές πόθεν έσχες και τον λογαριασμό των 2 εκατ στη λίστα Λαγκαρντ

Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο πρώην υπουργός Γ.Παπαντωνίου!

​Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ αφέθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου μετά την απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή για την υπόθεση ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες με την ύπαρξη λογαριασμού στη Λίστα Λαγκάρντ ύψους 2 εκατ. ευρώ που ανήκει στη σύζυγό του, Σταυρούλα Κουράκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός στη σημερινή απολογία του επανέλαβε τα όσα είχε υποστηρίξει για το θέμα αυτό στη Βουλή. Αρχικά, ο Γ. Παπαντωνίου είχε αρνηθεί ότι υπάρχει λογαριασμός και έκανε λόγο για συκοφαντίες.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ανασκεύασε την θέση του και με υπόμνημα στην επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής παραδέχθηκε πως ο λογαριασμός υπάρχει, αγνοούσε όμως ο ίδιος την ύπαρξή του καθώς όπως υποστήριζε δεν τον είχε ενημερώσει η σύζυγός του.

Πιο συγκεκριμένα, ο κος Παπαντωνίου υποστήριξε ότι αποτελούσε «προσωπικό» λογαριασμό της συζύγου του καθώς εκεί ήταν ποσά που κατέθεσε ο πρώην σύζυγος της για τα παιδιά τους. Τελικά, ο κος Παπαντωνίου ομολόγησε ότι γνωρίζει τον λογαριασμό και πως εκεί βρίσκονται χρήματα τόσο της συζύγου του όσο και δικά του.

Επίσης και η σύζυγος του πρώην υπουργού Στ.Κουράκου αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 20.000 ευρώ.

Βίντεο star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top