Παρατείνεται η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον ΟΔΙΕ

Ως τις 26/4 η νέα διορία

Την παράταση προθεσμίας υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ΟΔΙΕ έως τις 26 Απριλίου ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σχετικά με την «Πρόσκληση για Υποβολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την χορήγηση αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης και διεξαγωγής αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα, για χρονικό διάστημα είκοσι ετών», με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2013, το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ανακοινώνει την απόφαση όπως παραταθεί η προθεσμία υποβολής που ορίζεται στην παράγραφο 3.3 της Πρόσκλησης σχετικά με την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος κατά δύο εβδομάδες, ήτοι έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, στις 17:00.

H παραπάνω απόφαση παράτασης, ελήφθη σε συνέχεια αιτημάτων υποψήφιων επενδυτών και δίδεται με σκοπό τη διευκόλυνση τους στην προετοιμασία της υποβολής εκδηλώσεων ενδιαφέροντος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top