Τσίπρας για Καμμένο: «Νόμιζα ότι ήταν μπούλης!» - Η άγνωστη ιστορία της γνωριμίας τους στη Νίσυρο

Είχε πάει ως φοιτητής ο πρωθυπουργός: «Μου είχε κάνει εντύπωση το ότι μιλούσε με όλους, είναι έξω καρδιά» - Ξέσπασε στα γέλια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Μία άγνωστη ιστορία από τα φοιτητικά του χρόνια αφηγήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας από την ακριτική Νίσυρο.

Ο πρωθυπουργός, έχοντας απέναντί του τον κ. Καμμένο, περιέγραψε την πρώτη τους συνάντηση, η οποία ήταν πριν από πολλά χρόνια στη Νίσυρο, με τον κ. Τσίπρα να έχει επισκεφτεί το νησί των Δωδεκανήσων ως φοιτητής!

Όπως είπε, όταν τον είχε πρωτοδει τον είχε περάσει για… «μπούλη»!

Στη συνέχεια, όμως, υπογράμμισε ότι του είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι «ήταν έξω καρδιά και έπιανε κουβέντα με όλο τον κόσμο» και το είχε πει μάλιστα τότε και στη σύντροφό του και μετέπειτά συζυγό του, Περιστέρα!

Αναλυτικά τι είπε ο πρωθυπουργός:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος που βρίσκομαι ξανά στη Νίσυρο μετά από πολλά χρόνια. Είχα ξανάρθει στο νησί σας ως φοιτητής. Θυμάμαι έμενα σε μια σκηνή με σλίπινγκ μπανγκ στην Παχειά.

Σε εκείνες τις διακοπές, δεν το ξέρει αυτό ο Πάνος Καμμένος, ήταν η πρώτη φορά που τον συνάντησα. Ήτανε στο πανηγύρι της Παναγίας, στο Νημποριό στην Κυρά. Μου έχει μείνει στη μνήμη το ζεστό και ανθρώπινο πανηγύρι, σε μία αυλή ήταν όλο το νησί και μοιράζανε κρέας και βραστές πατάτες. Εκεί ήταν και ο Πάνος ο Καμμένος.

Ξέρετε, ο Πάνος ήταν ένας πολιτευτής της Δεξιάς, εγώ ήμουν από μικρός στο χώρο της Αριστεράς. Είχα την αίσθηση ότι ήταν ένας… μπούλης! Ένα παιδί μιας πλούσιας οικογένειας!

Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ήταν ένας πραγματικά λαϊκός άνθρωπος, ζεστός. Μιλούσε με όλους και έπιανε κουβέντα σε κάθε τραπέζι, η αποδοχή του κόσμου στον Πάνο τον Καμμένο ήταν εξαιρετική.

Το σχολίασα θυμάμαι αυτό στη γυναίκα μου, ήμαστε από τότε μαζί. Θέλω σήμερα να του το θυμίσω: ο Πάνος είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά και να είσαστε περήφανοι που είναι εδώ από τα νησιά, συντοπίτης σας. Παρά τις πολιτικές διαφορές μας, έχουμε εξαιρετική συνεργασία γιατί έχουμε μια κοινή έγνοια και έναν κοινό στόχο: θέλουμε να πάει ο τόπος μπροστά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top