Oι λόγοι που κρατάμε πράγματα που μαζεύουν σκόνη

Ποια μυρωδιά μας κάνει λιγότερο ελκυστικούς;

Δημοφιλείς και ενδιαφέρουσες έρευνας διάβασαν στους τηλεθεατές της εκπομπής Breakfast@star o Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα.

Πρώτη νύχτα μαζί; 7 συμβουλές για το επόμενο πρωί

1/Γιατί οι άνθρωποι κρατούν αντικείμενα που απλώς μαζεύουν σκόνη;

Σίγουρα θα έχεις δει στο σπίτι φίλων σου αντικείμενα παλιά τα οποία αν και δεν είναι χρήσιμα, οι άνθρωποι τα κρατούν και τα προσέχουν ιδιαίτερα. Ποιος είναι όμως ο λόγος που δε θέλει κάποιος να πετάξει αντικείμενα πουτ απλώς μαζεύουν σκόνη;  Η απάντηση είναι πολύ απλή: νοσταλγία. Το περισσότερο 78 τοις εκατό) διατηρούν αντικείμενα που συνεχίζουν να φέρνουν νοσταλγικές αναμνήσεις. Οι φωτογραφίες είναι το νούμερο ένα συναισθηματικό αντικείμενο που διατηρούν στο σπίτι τους, με το 80 τοις εκατό των γυναικών και το 66 τοις εκατό των ανδρών να παραδέχονται ότι οι φωτογραφίες είναι ανεκτίμητες για αυτούς.  Άλλα αντικείμενα είναι έπιπλα, πιάτα, ποτήρια, σχολικά βιβλία, ρούχα.

Η ερωτική ζωή αντρών και γυναικών σε αριθμούς!

2/Ποια μυρωδιά μας κάνει λιγότερο ελκυστικούς;

Εκατομμύρια από εμάς λένε ότι η μυρωδιά του σώματός μας μας έχει κρατήσει πίσω στη ζωή.
Έρευνα διαπίστωσε ότι το 30 τοις εκατό από εμάς έχουν αποφύγει να μιλήσουν σε κάποιον φοβούμενοι ότι θα προσβληθούν από τη μυρωδιά της μυρωδιάς του σώματος ή του στόματος. Πάνω από το ένα τρίτο είπε ότι ο φόβος της δυσάρεστης μυρωδιάς τους εμπόδισε ακόμη και να αγκαλιάσουν κάποιον. Επίσης παραδέχτηκαν ότι ψέκασαν τα ρούχα τους με αποσμητικό για να απαλλαγούν από μυρωδιές.

3/Οι γονείς απολαμβάνουν τα πολύωρα ταξίδια με τα παιδιά;

Σχεδόν οι μισοί γονείς παραδέχονται ότι βρίσκουν τα ταξίδια με το αυτοκίνητο αγχωτικά - λόγω των συνηθειών των παιδιών, όπως τσακωμό με αδέρφια και απρόβλεπτες στάσεις για τουαλέτα.
Οι συνεχείς ερωτήσεις και παράπονα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών με το αυτοκίνητο θεωρούνται ενοχλητικά οπως: «Φτάνουμε;», «Πεινάω» και «Χρειάζομαι την τουαλέτα».

Οι πιο φιλόδοξες τροποποιήσεις που θα πρότειναν οι νέοι για το «αυτοκίνητο των ονείρων» τους περιλαμβάνουν καθίσματα που μετατρέπονται σε κρεβάτια, WiFi, κινηματογράφο και μια συσκευή διανομής γλυκών με απεριόριστες λιχουδιές.

Δείτε το Breakfast@star


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top