Τον θέλεις πολύ; Δες τρεις τρόπους για να μείνετε (επιτέλους) μαζί

Αν σου κάνει τον δύσκολο, βάλε νάζι και ακολούθησε αυτές τις συμβουλές

Τρεις Τρόποι Για Να Τον Πείσετε Να Μείνετε Μαζί

Είστε μαζί, ερωτευμένοι και περνάτε όμορφα. Γι’ αυτό και εσύ θες να προχωρήσετε στην συγκατοίκηση. Αυτός πάλι το παίζει λίγο ..δύσκολος.

Πριν γίνεις έξαλλη, σκέψου πως όταν οι γυναίκες χειριζόμαστε τα πράγματα έξυπνα, μπορούμε να κάνουμε θαύματα. 

Εμείς είμαστε εδώ για σένα γι΄ αυτό βρήκαμε 3 τρόπους για να τον φέρεις με τα «νερά» σου.

«Τέλος οι καθημερινές έξοδοι μόνο και μόνο για να συναντιόμαστε».

Λογικό, δε μένετε μαζί και κάπου πρέπει να συναντιέστε. Μα ένα ποτό, μα ένα φαγητό, τσουπ να τα έξοδα από εκεί που δεν το περιμένεις. Ενώ αν τελικά αποφασιστεί συγκατοίκηση, θα έχετε έξοδα τον πρώτο καιρό, και στη συνέχεια θα χουχουλιάζετε μαζί στον καναπέ, χωρίς να τρέχετε από εδώ και από εκεί σαν τις άδικες κατάρες.

«Θυμάσαι εκείνον τον ωραίο μουσακά που σου είχα φτιάξει; Θα μπορείς να τον απολαμβάνεις πιο συχνά»!

Ακόμη ένα σημαντικό σημείο στη ζωή ενός άντρα, είναι το σπιτικό φαγητό. Για την ακρίβεια, δώσε στον άντρα οτιδήποτε θυμίζει κυριακάτικο τραπέζι, και πάρε του την ψυχή. Δεν ξέρεις να μαγειρεύεις; Θα σου στέλνει ταπεράκι η μαμά σου μέχρι να μάθεις (μεταξύ μας μην το αργήσεις και πολύ). Σε κάθε περίπτωση το δέλεαρ για εκείνον είναι σημαντικό.

«Κάθε φορά που χωρίζουμε νιώθω μία τεράστια στενοχώρια».

Εδώ στοχεύεις στο θυμικό και πολύ καλά κάνεις γιατί είναι και το μεγάλο σου όπλο. Εξάλλου στην προκειμένη τα λογικά επιχειρήματα μάλλον δεν αποδίδουν. Πάρε το πιο γλυκό και κουταβίσιο σου ύφος και πες του εν ολίγοις ότι δεν μπορείς να ζήσεις μακριά του και ότι θέλεις να τον βλέπεις συνέχεια. Και από πέτρα να είναι, θα μαλακώσει!

 

Πηγή: mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top