Πουλόβερ: Φόρεσέ το με τρεις διαφορετικούς τρόπους

Οι ξεχωριστές προτάσεις των street stylers

πουλόβερ

Ένα χαρακτηριστικό στον κόσμο της μόδας είναι πως οι τάσεις που βγαίνουν έξω από την νόρμα, καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και να αγαπηθούν πολύ από τις τολμηρές street stylers. Ένα νέο τρόπο για να φορέσεις το πουλόβερ σου, φαίνεται πως έχουν σκεφτεί αγαπημένες fashion influencers και η αλήθεια είναι πως μας εντυπωσίασε πολύ.

Προετοιμάζεις τον γάμο σου το καλοκαίρι; Ιδού το απόλυτο μακιγιάζ!

Ένα αγαπημένο πουλόβερ όλες έχουμε! Ο τρόπος που το φοράμε όμως, σίγουρα δεν είναι μόνο ένας.

Πώς θα σου φαινόταν να φορέσεις ένα πουλόβερ κανονικά και να ρίξεις ένα ακόμη δεμένο στους ώμους; Κάτι που μας θυμίζει και λίγο Άνοιξη...

Μπορείς ακόμη να φορέσεις το πουλόβερ σου και ως κασκόλ! Είναι πανεύκολο και φαίνεται πως στο εξωτερικό είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις.

Αν είσαι ακόμη πιο τολμηρή μπορείς να φορέσεις μόνο το ένα μανίκι και το άλλο να το περάσεις εξωτερικά από τον λαιμό σου. 

Μη διστάζεις να τα δοκιμάσεις όλα αυτά. Η μόδα δεν έχει δεσμούς και κανόνες... άλλωστε θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις μόνο αν είσαι ξεχωριστή!

Δοκίμασε νέους τρόπους και προσπάθησε να σκέφτεσαι ''out of the box''! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως όσοι έχουν επιτύχει, είναι επειδή έχουν ξεχωρίσει.

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη
Πηγή: allyou.gr 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top