Ευγ. Μανωλίδου: «Οταν φεύγω από το σπίτι, τα παιδιά χειροκροτάνε »

Τί της λέει ο Άδωνις όταν τσακώνεται με τα παιδιά;

Ευγ. Μανωλίδου: «Οταν φεύγω από το σπίτι, τα παιδιά χειροκροτάνε »

Για την σχέση της με τα παιδιά της, τον σύζυγό της Αδωνι Γεωργιάδη, αλλά και την τηλεόραση μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη η Ευγενία Μανωλίδου.

Η μαέστρος και παρουσιάστρια δεν έκρυψε ότι είναι αυστηρή με τα τρία της παιδιά, ωστόσο πολλές φορές κρίνει ότι αυτό είναι απαραίτητο για την σωστή διαπαιδαγώγησή τους. Μάλιστα αποκάλυψε ότι σαν μαμά είναι πολύ λιγότερο αυστηρή απ’ό,τι ήταν η δική της μαμά με την ίδια. «Η μαμά μου ήταν πολύ πιο αυστηρή από μένα. Δούλευε πάρα πολλές ώρες με αποτέλεσμα να περνάμε πολύ χρόνο με την γιαγιά μας κι επειδή ο πατέρας μου πέθανε όταν εγώ ήμουν 14 ετών, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα και πολύ σκληρά. Επρεπε για εμένα και τον αδελφό μου να παλέψει πολύ για να μην ξεφύγουμε», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Οι κίνδυνοι για τα παιδιά είναι πάρα πολλοί. Εμείς οφείλουμε να προετοιμάσουμε τα παιδιά για το τί θα τους συμβεί και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε γι'αυτά», τόνισε η σύζυγος του Αδωνι Γεωργιάδη, που δεν έκρυψε ότι όταν φεύγει από το σπίτι τα παιδιά της… χειροκροτάνε εξαιτίας της αυστηρότητας που πολλές φορές τους επιβάλλει, αλλά και ότι ιδίως σε σεξουαλικά θέματα, με την κόρη της είναι πολύ πιο προσεκτική απ’ ό ,τι με τα αγόρια. «Σε γενικές γραμμές, η κόντρα που έχω τώρα με την κόρη μου Θεοδώρα είναι η ίδια που είχα εγώ με την μαμά μου. Μαζί της, όμως, είμαι πολύ πιο προσεκτική απ'όσο με τα αγόρια».


Η Ευγε��ία μάλιστα δεν αγχώνεται καθόλου για την μελέτη των παιδιών της σε καθημερινό επίπεδο και μίλησε για το προηγμένο διαδικτυακό σύστημα ελέγχου των παιδιών της, μέσω του οποίου ο κάθε καθηγητής ενημερώνει καθημερινά το προφίλ του κάθε μαθητή για το τί έκανε καθημερινά.

Τί θέση παίρνει όμως ο Αδωνις στους καβγάδες με τα παιδιά και τις διαμάχες που ανακύπτουν κατά διαστήματα; «Όταν είναι μπροστά τα παιδιά, τους λέει ότι η μαμά τους έχει δίκιο που φωνάζει. Όταν όμως φεύγουν τα παιδιά από μπροστά και μένουμε οι δυο μας, μου βάζει χέρι και μου λέει ότι παράκανα, ότι δεν έπρεπε να τους έχω φωνάξει τόσο πολύ. Ομως, ο Αδωνις λείπει όλη την ημέρα από το σπίτι και δεν ξέρει ότι όταν θέλω να πω κάτι με φωνές, το έχω πει προηγουμένως άλλες 15 φορές, πιο ήρεμα, μέχρι να φθάσω στην φωνή».

Δύο πράγματα την απασχολούν σαν μάνα την Ευγενία. Ποια είναι αυτά; «Να διαβάζουν και να μην παίζουν ξύλο. Γιατί φοβάμαι μην γίνει κάτι και χτυπήσουν».

Κεφάλαιο τηλεόραση: «Κάνω αποτοξίνωση. Ούτε πριν έβλεπα πολλή τηλεόραση. Τηλεόραση άρχισα να βλέπω όταν άρχισα να δουλεύω σε αυτήν. Αυτά που πέρασα στην τηλεόραση, τα πέρασα σε μια ηλικία που ήμουν πολύ κατασταλαγμένη επαγγελματικά. Η τηλεόραση με βοήθησε να καλύψω κάποιες πρακτικές μου ανάγκες. Ελεγα για παράδειγμα: Με αυτήν την εκπομπή θα κάνω αυτό για τα παιδιά μου, με την άλλη θα κάνω αυτό για το σπίτι μου, έκανα και το στούντιό μου, πλήρωσα και την εφορία μου και είμαι μια χαρά».

Σε ό,τι αφορά το ποια εκπομπή από αυτές που έκανε της άρεσε και της έμεινε περισσότερο από όλες; «Το Dancing with the Stars. Μέχρι και σήμερα μου λένε γι’αυτό. Μέχρι και στην εκκλησία με έχει σταματήσει μια κυρία για να μου πει ότι σε ψήφιζα και έπρεπε να έχω βγει πρώτη…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top