Δανάη Μπάρκα: Όλοι οι διάσημοι φίλοι της στο πάρτι των γενεθλίων της

Το μακροσκελές μήνυμα της παρουσιάστριας

Δείτε διάφορα βιντεάκια που πόσταρε η Δανάη Μπάρκα

Τα 31 της χρόνια έκλεισε στις 18 Νοεμβρίου η Δανάη Μπάρκα και το γιόρτασε με ένα φαντασμαγορικό πάρτι. 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη!, κοινοποίησε στιγμιότυπα κι ένα μακροσκελές μήνυμα με τις σκέψεις της. Στις πολλές φωτογρραφίες που πόσταρε είδαμε τη μαμά της Βίκυ Σταυροπούλου, τη Μαρία Καβογιάννη αλλά και τη Μαρία Μπεκατώρου.  

Δανάη Μπάρκα: Επέστρεψε στην παλιά της γειτονιά - Το μήνυμά της

«Πέρυσι στα 30 έκανα μια ευχή: Να ξεχωρίζω πάντα τους αληθινούς ανθρώπους απ τους ψεύτικους έτσι ώστε να περιτριγυρίζομαι μόνο από φωτεινά χαμόγελα, θετική ενέργεια, καθόλου δήθεν προσωπικότητες, αυθεντικότητα, ανοιχτές αγκαλιές, ξεγνοιασιά, χορούς και άπλετη θετικη ενέργεια. 

Ένα χρόνο μετά αποφάσισα να μαζευτώ με όσους θεωρώ ότι όντως χαίρονται με την χαρά μου,να χορέψουμε,να τραγουδήσουμε,να γλεντήσουμε και να μας μείνει η γεύση μιας ωραίας βραδιάς που θα την θυμόμαστε. Με κάποιους έχω μεγαλώσει μαζί, με κάποιους γνωρίστηκα στην δουλειά,κάποιοι είναι οικογένεια μου,κάποιοι είναι new entries που περνάμε όμορφα όταν βρισκόμαστε,κι άλλοι είναι οι σταθερές αξίες της ζωής μου. Δεν γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους αλλά έχουν όλοι ανεξερετως ένα κοινό : υπέροχη ενέργεια. 

Δανάη Μπάρκα σε Βίκυ Σταυροπούλου: «Σε χαίρομαι γιατί δεν πτοήθηκες ποτέ!»

Εύχομαι λοιπόν σε όλους μας να βρισκόμαστε με ωραία άτομα,όχι δήθεν, άτομα αυθεντικά που μας κάνουν να περνάμε όμορφα,ανθρώπους που μας σέβονται και μας προστατεύουν,ανθρώπους που μας κάνουν να ξεχνάμε ο,τι μας προβληματίζει,να αγκαλιαζόμαστε σφιχτά,να δημιουργούμε στιγμές αξέχαστες,να μας φροντίζουν και να τους φροντίζουμε,να χαιρόμαστε με τις επιτυχίες τους & να τους στεκόμαστε στις δυσκολίες τους. Μία ζωή έχουμε. Να την περνάμε ωραία. Σας υπερευχαριστω για τις ευχές σας. Είστε σπουδαίοι & γλυκύτατοι όλοι!», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα από το πάρτι των γενεθλίων της
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top