Δανάη Μπάρκα: Επέστρεψε στην παλιά της γειτονιά - Το μήνυμά της

Σε ποια περιοχή μεγάλωσε η παρουσιάστρια κι ηθοποιός;

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

Mια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε η Δανάη Μπάρκα η οποία επισκέφθηκε τη γειτονιά όπου μεγάλωσε στο Περιστέρι. Εκεί ακόμα ζει η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου με τον κολλητό της φίλο, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Δανάη Μπάρκα σε Βίκυ Σταυροπούλου: «Σε χαίρομαι γιατί δεν πτοήθηκες ποτέ!»

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη! που πλέον μένει στο Χαλάνδρι, έγραψε στο μακροσκελές κείμενο που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Οι πρώτες βόλτες μου, οι πρώτες προσπάθειες για ποδηλατάδα, οι “κοπάνες” μου από το σχολείο με τον παππού μου, παιδικά πάρτι, φυσικός χυμός στο καφέ με τον μπαμπά μου, κρυφτό με τους συμμαθητές μου, παιδική χαρά με την γιαγιά και την οικογένειά μου, περίπατος με τα πρώτα φλερτ μου, τάισμα των παγονιών πριν χρόνια και τα πρώτα μου ράμματα στα γόνατα μετά από παιχνίδι. 

Η Δανάη Μπάρκα με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Η Δανάη Μπάρκα με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τα μέρη που μεγαλώσαμε είναι οι ρίζες μας κι όλα αυτά φέρουμε πάντα μέσα μας. Ίσως αν δεν είχα μεγαλώσει έτσι, ανάμεσα σε αληθινούς, χαμογελαστούς, αυθεντικούς ανθρώπους να ήμουν εντελώς άλλη… να έβλεπα εντελώς αλλιώς τα πράγματα, να σκεφτόμουν αλλιώς .

Για κάποιους το Περιστέρι είναι απλά μια γειτονιά της Αθήνας… για μένα το Περιστέρι είναι οι πιο ωραίες αναμνήσεις μου, είναι οι ωραίοι άνθρωποι, οι αγκαλιές, η γνησιότητα και οι παρέες

Δανάη Μπάρκα: Τα έσπασε με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, στα μπουζούκια

Πού να το φανταζόμουν ότι πλέον στο Άλσος Περιστερίου θα κάνω συνεντεύξεις για την εκπομπή και θα με υποδέχονται οι υπέροχοι άνθρωποι που εργάζονται εκεί ως “παρουσιάστρια”, ενώ είμαι κάθε φορά ένα βήμα πριν βγάλω τα παπούτσια μου κι αρχίσω να παίζω στο σιντριβάνι όπως τότε..

Δεν είναι φανταστικό να μεγαλώνεις αλλά να μην ξεχνάς πού και πώς μεγάλωσες; Το Περιστέρι μου λοιπόν, είναι ο ομορφότερος δήμος του κόσμου για μένα. Ο δήμος που έχει τα πάντα, βρίσκεις ότι ακριβώς θες, με ένα συγκλονιστικό Άλσος, με ατελείωτους πεζοδρόμους, πολλά και διαφορετικά μαγαζιά και κυρίως εκπληκτικούς ανθρώπους!

Κι όπως λέω συχνά… μπορείς να βγάλεις το κορίτσι από το Περιστέρι αλλά όχι το Περιστέρι από το κορίτσι! Καλό απόγευμα αγαπημένοι μου! Ας μην ξεχνάμε ποτέ τη βάση μας, τις ρίζες μας, την αρχή μας και τα βιώματα μας».

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top