Άγριος καυγάς Χατζηνικολάου - Κώνστ�� στον «αέρα»!

Βγήκε από τα ρούχα του ο παρουσιαστής. Δείτε το βίντεο

Άγριος καυγάς Χατζηνικολάου - Κώνστα στον «αέρα»!

Βγήκε από τα ρούχα του ο Νίκος Χατζηνικολάου στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του Alter εξαιτίας των απόψεων του οικονομικού συντάκτη του δελτίου, Χρ. Κώνστα.

Ο καυγάς ξεκίνησε, όταν ο κ. Κώνστας υποστήριξε ότι το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων προϋπήρχε του Μνημονίου, αλλά η κυβέρνηση δεν ήταν σε θέση να το ανακοινώσει.

Ο κ. Χατζηνικολάου άρχισε να του εξηγεί πώς δεν είναι έτσι τα πράγματα και να του υπενθυμίζει ότι βασικό πρόβλημα αυτή την στιγμή αποτελεί η μη διαπραγμάτευσης της Ελλάδας απέναντι στην τρόικα και η άρρητη αποδοχή από πλευράς κυβέρνησης όσων μας ζητάνε. «Αυτό το καταλαβαίνει και ένας πρωτοετής φοιτητής κ. Κώνστα. Εσείς το καταλαβαίνετε;»

Εκεί έγινε και το μεγάλο «μπαμ»! Ο κ. Κώνστας, που έχει συνηθίσει από τις «επιθέσεις» του κ. Τράγκα, είπε ατάραχος: «Το καταλαβαίνω, αλλά διαφωνώ».

Αυτό ήταν. «Τι διαφωνείτε; Δεν μπορεί να διαφωνεί με αυτό ένας Έλληνας. Θα ήταν εγκληματικό», τσίριζε ο Νίκος Χατζηνικολάου, κατακόκκινος από τα νεύρα.

Η συζήτηση συνέχισε σε αυτούς τους τόνους με τον κ. Χατζηνικολάου να στέλνει «χαιρετίσματα» στον οικονομικό συντάκτη και τον οικονομικό συντάκτη να επιμένει στα… δικά του.

Δείτε ένα απόσπασμα, γιατί αυτό που έγινε δεν περιγράφεται!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top