«Αν ήμουν σε ιδωτικό κανάλι θα έπαιρνα τα τριπλάσια...»

Ποιος ηθοποιός επιτίθεται στους επικριτές του;

Απάντηση στο πώς αισθάνεται με την εμπλοκή του ονόματός του στο οικονομικό σκάνδαλο της ΕΡΤ έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος:

«Ξέρω καλά γιατί και ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτήν. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι κάποιοι που διακρίνονται στο «άθλημα» πόνεσαν ξαφνικά τα λεφτά της ΕΡΤ. Είναι σαν να λένε «παιδιά εγώ γιατί είμαι απέξω;» Τα νούμερα που γράφτηκαν ήταν εσκεμμένα αναληθή. Ακόμη κι όσοι γνωρίζουν ελάχιστα από τηλεόραση, ξέρουν ότι ένα τρίωρο πρόγραμμα με τόσους καλεσμένους, φαγητά, ταξί, βάρδιες, υπερωρίες, μοντάζ, είναι φθηνό όταν κοστίζει 60.000 ευρώ το επεισόδιο. Δεν θα μπω στο παιχνίδι του τι παίρνω, γιατί θα ήταν σα να απαντώ σε αυτή την αλητεία. Να το βρουν από την εφορία όπου τα δηλώνω όλα. Εφόσον κάνω μία πολύ καλή εκπομπή επτά χρόνια τώρα, που έχει ήθος και την βλέπει όλη η ομογένεια, θα κάτσω εγώ να ασχοληθώ με πέντε ηλίθιους που λένε ότι εγώ τρώω τα λεφτά της ΕΡΤ; Την στιγμή που η ΕΡΤ κάνει μια Eurovision και δίνει ποσό που αντιστοιχεί σε δέκα δικά μου επεισόδια για να αγοράσει το φουστάνι της κυρίας που τραγουδάει; Στην ελεύθερη αγορά θα έπαιρνα τρεις φορές πάνω τα χρήματα που παίρνω. Δεν είμαι κάποιος που ξαφνικά κατέφυγε στην ΕΡΤ γιατί μόνο εκεί έβρισκε δουλειά. Είχα προτάσεις από όλα τα κανάλια και δεν πήγα γιατί είμαι «κολλημένος», ρομαντικός. Γιατί δεν είμαι αρσενική π****να να πηγαίνω για τα λεφτά. Είναι επιλογή μου να είμαι στην ΕΡΤ και με λιγότερα χρήματα».

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής χαρακτηρίζει τον εαυτό του μη εξαρτημένο από την τηλεόραση: «Έχω κάνει τηλεόραση όσο λίγοι Έλληνες νομίζω, αλλά ποτέ δεν είχα καμία ιδιαίτερη εξάρτηση από αυτήν. Ακόμη και ένα δύο πράγματα που συνέβησαν και δεν μου άρεσαν, τα υπερασπιζόμουν με φανατισμό ηλιθίου. Χωρίς να έχω κανένα λόγο ας πούμε πήγαινα και ήλεγχα ο ίδιος όλες τις ερωτήσεις στον Δισεκατομμυριούχο, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να πω στον αέρα μια ερώτηση που θεωρώ βλακώδη ή που να επιδέχεται τρεις ερμηνείες και να αρχίσουμε μετά τις συγγνώμες. Για να κάνω έναν… Τσιτσάνη στο Στην υγειά μας, διαβάζω ό, τι βιβλίο έχει γραφτεί για εκείνον».

Καταλήγει, διαχωρίζοντας την τέχνη από την showbiz: «Το θέατρο θέλει μόχθο. Δεν είναι έχω ταλέντο, βγαίνω, τα λέω. Αλλιώς σε πετάει έξω». Βλέπεις έναν νόστιμο ή μια νόστιμη να παίζει στο θέατρο χωρίς να έχει ιδέα και σε πιάνει απελπισία. Αυτοί δεν πρέπει να είναι στο θέατρο. Αλλά επειδή ένα μέρος του έχει να κάνει πια με την showbiz, ο τάδε γνωστός από την τηλεόραση θα ανεβάσει το επιδερμικό του εργάκι. Είμαι φανατικά εναντίον αυτού του είδους θεάτρου».

Πηγή: Real life

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top