Πόσο γίνονται Σκορ��ά - Ουγγαρέζος; Γιορτές στο «Πρωινό mou»

Φάρσα το... δώρο του Λιάγκα στον εορτάζοντα!!!

Πόσο γίνονται Σκορδά - Ουγγαρέζος; Γιορτές στο  «Πρωινό mou»

Εορταστικό κλίμα στο «Πρωινό mou» εξαιτίας των γενεθλίων της Φαίης Σκορδά και του Δημήτρη Ουγγαρέζου!

Από το ξεκίνημα της εκπομπής άρχισαν οι ευχές και τα τραγούδια. Βέβαια, επειδή Δημήτρης και Φαίη δεν είναι ίσα και όμοια, ο Ουγγαρέζος ήταν στο πόστο του από την αρχή της εκπομπής, ενώ η Σκορδά «έσκασε» με λίγα λεπτά καθυστέρηση.

Εν τω μεταξύ, ο σύζυγος πήγε να την «λαχταρήσει», όταν παραλίγο να... αποκαλύψει την ηλικία της, αλλά το «έσωσε». «Σήμερα έχει γενέθλια η Φαίη μας και ο Δημήτρης μας. Και ξέρετε ε; Δεν είναι απλά ότι έχουν την ίδια μέρα γενέθλια, αλλά και την ίδια χρονολογία», είπε και ενώ όλοι περίμεναν τον «μαγικό» αριθμό (την χρονολογία) προσθέτει: «Είναι ακριβώς, ακριβώς αυτό που λέμε συνομήλικοι»! Δεν τα κάνουν αυτά Γιώργο!

«Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε», είπε η Φαίη γρήγορα - γρήγορα και πέρασε στα θέματα επικαιρότητας.

Και μπορεί ο Γιώργος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, να μην έχει πάρει ακόμα δώρο στην αγαπημένη του, αλλά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο έκανε ένα… δώρο, μα ένα δώρο!

«Βλέπω εδώ στα περιοδικά. Αποκλειστικό: Η γυμνή αλήθεια του Δ. Ουγγαρέζου. Μα είναι δυνατόν, γυμνό εξώφυλλο έκανες Ουγγαρέζο; Και σιγά μην έχεις αυτό το σώμα», λέει ο Λιάγκας ξεφυλλίζοντας εβδομαδιαίο περιοδικό στο οποίο όντως απεικονιζόταν ημίγυμνος ο Δημήτρης.

«Τι; Δεν έχω δει τα περιοδικά», είπε φοβισμένος ο Δημήτρης, ο οποίος άρχισε να εξηγεί ότι δεν είχε ιδέα για το γεγονός και ότι την φωτογράφιση την είχε κάνει πριν πολύ καιρό για ένα βρετανικό περιοδικό.

Η υπόλοιπη παρέα είχε σκάσει στα γέλια, αφού επρόκειτο απλώς για μια πλάκα...

Δείτε τα λαμπερά γενέθλια των δύο παρουσιαστών στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top